Πάει για το «μπαμ» με Φέρντιναντ η Ομόνοια!

Πάει για το «μπαμ» με Φέρντιναντ η Ομόνοια!

Γνώστης της μεγάλης αγοράς της Αγγλίας ο νέος προπονητής της Ομόνοιας και απ’ ότι φαίνεται έχει σκοπό να χρησιμοποιήσει τις διασυνδέσεις του ώστε να φέρει στους Πράσινους εγνωσμένης αξίας ποδοσφαιριστές.

Την περίπτωση του Άγγλου Άντον Φέρντιναντ εξετάζουν στην Ομόνοια όπως αποκάλυψε το μεσημέρι η εκπομπή «Μεγάλη Κερκίδα» στο Κανάλι Έξι.

Διαβάστε εδώ τη συνέχεια

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.