ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σιζόπουλος: «Συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση στην ΕΔΕΚ»

Σιζόπουλος: «Συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση στην ΕΔΕΚ»

Η ομοθυμία των στελεχών της ΕΔΕΚ, ώστε μέσα από συλλογική εργασία να υπάρξει συνολική ανασυγκρότηση και αναδιοργάνωση του Κινήματος, καταγράφεται μέσα από την Παγκύπρια Συνδιάσκεψη της ΕΔΕΚ, η οποία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης στη Λεμεσό, για ανασκόπηση του εκλογικού αποτελέσματος των βουλευτικών εκλογών, σύμφωνα με τον Πρόεδρο της ΕΔΕΚ.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, μετά το πέρας της Συνδιάσκεψης, ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος είπε πως "το βασικό συμπέρασμα είναι η ομόθυμη επιθυμία όλων των παρευρισκόμενων μελών του κόμματος να εργαστούμε συντονισμένα, συγκροτημένα, σε ένα πλαίσιο συνολικής ανασυγκρότησης και αναδιοργάνωσης του κόμματος με κύριο ακριβώς στόχο, η ΕΔΕΚ να επανεύρει την εκλογική της δύναμη και να ενισχύσει τον πολιτικό, παρεμβατικό της ρόλο".
 
Την ίδια στιγμή, συνέχισε, θα πρέπει η ανασυγκρότηση αυτή να επεκταθεί σε όλα τα επίπεδα της κομματικής δομής και στις τοπικές οργανώσεις, όπως η νεολαία, οι φοιτητές, οι μαθητές και όχι μόνο.
 
Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές στελεχών σε υπόσκαψη της προεκλογικής εκστρατείας του Κινήματος από πρωτοκλασάτα στελέχη, ο κ. Σιζόπουλος ανέφερε ότι "είναι γεγονός και δεν μπορούμε να το αποκρύψουμε ότι, δυστυχώς, πέραν από τα τεράστια προβλήματα που είχε το κόμμα, πέραν από την πολεμική που δέχθηκε από διάφορους εξωκομματικούς χώρους, υπήρξε και μια υπονόμευση από στελέχη του Κινήματος εσωκομματικά".
 
Πρόσθεσε ακόμη πως, σε ό,τι αφορά στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές, η Παγκύπρια Συνδιάσκεψη αποφάσισε όπως αρχίσει η προετοιμασία του κόμματος με την όσο το δυνατόν έγκαιρη προετοιμασία των ψηφοδελτίων.
 
ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top