ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΚΟΤ: Οι απεργίες στο Αεροδρόμιο Πάφου προκαλούν ζημιά στον τουρισμό

ΚΟΤ: Οι απεργίες στο Αεροδρόμιο Πάφου προκαλούν ζημιά στον τουρισμό

Με αφορμή την εξαγγελία στάσης εργασίας στο αεροδρόμιο Πάφου από τους εργαζόμενους στις εταιρείες επίγειας εξυπηρέτησης, ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού (ΚΟΤ) εκφράζει την ανησυχία του για την ενδεχόμενη ταλαιπωρία των ταξιδιωτών, αλλά και τις αρνητικές εντυπώσεις που θα σχηματίσουν οι επισκέπτες, με όλες τις σχετικές προεκτάσεις στο ζωτικό τομέα του τουρισμού.

Αν και το δικαίωμα κάθε εργαζόμενου να εκφράζει τα αιτήματα του με κάθε νόμιμο τρόπο είναι απόλυτα σεβαστό, ο ΚΟΤ απευθύνει έκκληση προς τις εμπλεκόμενες πλευρές να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια συνεννόησης, μακριά από ενέργειες που ενδεχομένως να δημιουργήσουν προβλήματα στον πιο σημαντικό πυλώνα της οικονομίας του τόπου μας.

Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΚΟΤ, μέσα από τη σκληρή δουλειά όλων – Κυβέρνησης, ΚΟΤ, Επιχειρηματιών, Εργαζομένων στον Τομέα – πετύχαμε πολλά. “Η τρέχουσα χρονιά, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα καταγραφεί στην ιστορία του κυπριακού τουρισμού ως η καλύτερη που σημειώθηκε ποτέ. Είναι πραγματικά τραγικό, στο αποκορύφωμα μια τέτοιας χρονιάς, να δημιουργούνται εσωτερικά προβλήματα όπως το συγκεκριμένο, τα οποία μπορούν να ζημιώσουν τον τομέα και τη χώρα μας”, προστίθεται.

“Ευελπιστούμε ότι θα γίνουν σοφότερες σκέψεις και θα επικρατήσει ψυχραιμία για το καλό του Κυπριακού τουρισμού”, καταλήγει η ανακοίνωση.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top