12 νεκροί από μποτιλιάρισμα σε διασταύρωση με το όνομα «Brexit»

12 νεκροί από μποτιλιάρισμα σε διασταύρωση με το όνομα «Brexit»

Το μποτιλιάρισμα κράτησε τρείς ημέρες…

12 άνθρωποι πέθαναν από εξάντληση, μετά από τριήμερο μποτιλιάρισμα σε διασταύρωση στην Ινδονησία.

Τα χαώδης μποτιλιαρίσματα είναι κοινό φαινόμενο στην Ινδονησία, ειδικά σε περιόδους θρησκευτικών εορτών, καθώς εκατομμύρια κόσμου ταξιδεύει προς τα χωριά του ώστε να γιορτάσει με τις οικογένειες του.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος τύπου του Υπουργείου Μεταφορών της Ινδονησίας, ήταν ένα από τα χειρότερα μποτιλιαρίσματα, καθώς οικογένειες εγκλωβίστηκαν σε αυτοκίνητα και λεωφορεία, σε υψηλές θερμοκρασίες για πάνω από τρείς ημέρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE