Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες σε Άνδρο και Σάμο

Ολονύκτια μάχη με τις φλόγες σε Άνδρο και Σάμο

Σε πλήρη εξέλιξη οι δυο πυρκαγιές.

Μάχη με τις φλόγες συνεχίζουν να δίνουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην Άνδρο και στη Σάμο, όπου νωρίς το απόγευμα ξέσπασαν πυρκαγιές σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή Φελλός και σε δασική έκταση στην Παλιά Χωματερή, αντίστοιχα. Όπως τόνισε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ πριν από λίγο, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής οι πυρκαγιές δεν απειλούν κατοικημένες περιοχές στα δύο νησιά.
 
Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς στην άνδρο επιχειρούν αυτή την ώρα 31 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 22 εθελοντές και 5 υδροφόρα οχήματα, ενώ παράλληλα στη Σάμο δίνουν μάχη τώρα με τις φλόγες 33 πυροσβέστες με 13 οχήματα, πεζοπόρο τμήμα 90 ατόμων, 50 εθελοντές και 20 υδροφόρα οχήματα.
 
Πηγή: newsbeast.gr 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.