Στρατηγική αναβάθμιση με μετρήσιμα έργα, η νέα ατζέντα Κύπρου και ΗΑΕ
Μόνο συμβολική δεν είναι η πρώτη επίσημη επίσκεψη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Sheikh Mohamed bin Zayed Al Nahyan στην Κυπριακή Δημοκρατία.

Η συγκεκριμένη ανάρτηση ανέφερε ότι, 18χρονος αναζητείτο από την οικογένεια του, θεάθηκε μπροστά από γνωστό ξενοδοχείο στον παραλιακό δρόμο της Λεμεσού και έκτοτε αγνοείτο.
Εμείς, επικοινωνήσαμε με το τηλέφωνο το οποίο αναγράφεται στην ανακοίνωση στο Facebook για να βοηθήσουμε με όποιο τρόπο θα μπορούσαμε, και πληροφορηθήκαμε πως ο 18χρονος βρέθηκε τελικά κοντά στο «La isla», από τους ναυαγοσώστες.
Ο νεαρός θα μεταφερθεί στο ξενοδοχείο Amathus, όπου και χάθηκαν αρχικά τα ίχνη του και θα ειδοποιηθεί η οικογένεια του.
Ο Επαρχιακός Ναυαγοσωστικός Όμιλος Λεμεσού, με νέα ανάρτηση στο Facebook θα πληροφορήσει το κοινό για την ευχάριστη εξέληξη.
Δείτε την ανάρτηση στο Facebook.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




