LIFESTYLE

Πολιτικός πόλεμος για τη θέση της Γαβριέλλας! Βουλευτές... στο πλευρό των «wanna be» πρωινατζούδων!

Πολιτικός πόλεμος για τη θέση της Γαβριέλλας! Βουλευτές... στο πλευρό των «wanna be» πρωινατζούδων!

Φυσικά υπολόγισαν χωρίς τον ξενοδόχο, αφού στο ΡΙΚ πλέον ψάχνουν την συμπαρουσιάστρια του Χάματσου, και όχι για την παρουσιάστρια της πρωινού μαγκαζίνου.

Ως πρόσφατα, το ΡΙΚ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Tv Μανία, αναζητούσε την αντικαταστάτρια της Γαβριέλλας Χριστοδούλου εντός του οικήματός του. Πολλές δε, αυτοπροτάθηκαν και πέρασαν από δοκιμαστικό για να πείσουν την Διοίκηση ότι μπορούν επάξια να διεκδικήσουν το συγκεκριμένο πόστο… έστω και μελαχρινές. 

Αυτό το διάστημα όμως, η αναζήτηση των διοικούντων επεκτάθηκε κι εκτός κτιρίου αφού κανείς δεν το περίμενε ότι η θέση μιας παρουσιάστριας θα έπαιρνε πολιτικές διαστάσεις. Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι υποψήφιες Γαβριέλλες έβαλαν λυτούς και δεμένους (βουλευτές και μη) για να διεκδικήσουν τη θέση δίπλα στον Λουκά Χάματσο.

Γιατί με ένα χρόνο εμπερία στο Πρωινό, το ΡΙΚ αναζητά τη συμπαρουσιάστρια του Χάματσου και όχι τη νέα παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης (η οποία παρακαλώ θα τον σεκοντάρει στα διάφορα θέματα καθώς ως «αρχαιότερος» τίθεται επικεφαλής της εκπομπής).

Ήδη στα χέρια των ΡΙΚαδων βρίσκονται κάποια ονόματα που εντός του μήνα θα περάσουν από τη διαδικασία των δοκιμαστικών, φαντάζομαι και από την «κρίση» του κεντρικού...

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δυο ώρες διήρκησε η συνάντηση ΠτΔ με Κινέζο Πρέσβη για διαφορές με CPP Metron

Δύο ώρες διήρκησε η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Κινέζο Πρέσβη Λιου Γιαντάο αναφορικά με τις διαφορές μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της κοινοπραξίας CPP Metron για τα έργα που θα επιτρέψουν την έλευση του φυσικού αερίου στην Κύπρου. Στην συνάντηση συμμετείχε και ο Υπουργός Ενέργειας Γιώργος Παπαναστασίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top