ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΕΡΥΝΕΙΑ: «Έψαχναν 20 κιλά χρυσού που έκρυψαν Κύπριοι το 1974»! Έμειναν με τον χάρτη στο χέρι

ΚΕΡΥΝΕΙΑ: «Έψαχναν 20 κιλά χρυσού που έκρυψαν Κύπριοι το 1974»! Έμειναν με τον χάρτη στο χέρι

Τρεις άντρες συνελήφθησαν πριν από λίγες μέρες στην κατεχόμενη Κερύνεια από την λεγόμενη Αστυνομία ύστερα από πληροφορία ότι έψαχναν παράνομα για κρυμμένο θησαυρό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας Diyalog (Διάλογος) ο ένας από τους τρείς συλληφθέντες που εργάζεται στις Ελεύθερες περιοχές δέχτηκε πληροφορία καθώς και χάρτη της περιοχής του κάστρου Βουφαβέντο από άγνωστο άντρα όπου και σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, Ελληνοκύπριοι είχαν κρύψει 20 κιλά χρυσού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα οι…. κυνηγοί της τεράστιας αξίας θησαυρού, έσκαβαν σε σπηλιά της περιοχής για 10 μέρες και κάλυπταν τις τρύπες που άνοιγαν με κλαδιά δέντρων, ωστόσο οι κινήσεις τους έγιναν αντιληπτές από άντρες του λεγόμενου δασονομείου οι οποίοι και ενημέρωσαν την «Αστυνομία».

Έτσι λοιπόν οι τρεις που ονειρεύονταν να γίνουν πλούσιοι με τον…θησαυρό που έκρυψαν οι Ελληνοκύπριοι το 1974 άφησαν τις σκάλες, τις σκαπάνες  και τα άλλα γεωτρητικά εργαλεία και κατέληξαν με χειροπέδες.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται αντιμετωπίζουν την κατηγορία της παράνομης (χωρίς άδεια) αναζήτησης θησαυρού ο οποίος αν βέβαια υπάρχει, με ένα πρόχειρο υπολογισμό η αξία του ανέρχεται στα 2.580.000 δολάρια

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top