ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να αγοράσει ζάντες ελαστικών και μαγαζάτορας τον «σάπισε» στο ξύλο - Άρχισε να τον κυνηγά με μαχαίρι

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Πήγε να αγοράσει ζάντες ελαστικών και μαγαζάτορας τον «σάπισε» στο ξύλο - Άρχισε να τον κυνηγά με μαχαίρι

Μάλλον ο 22χρονος πωλητής ελαστικών ξέχασε πως ο πελάτης έχει πάντα δίκιο και για άγνωστο λόγω άρχισε να γρονθοκοπά τον πελάτη.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» (02/08), μαγαζάτορας επιτέθηκε σε πελάτη που πήγε στο μαγαζί του για να αγοράσει ζάντες ελαστικών.

Το συμβάν σημειώθηκε την περασμένη Πέμπτη (25/07) όταν τρεις άντρες ενώ συνομιλούσαν μεταξύ τους, ξαφνικά ο 22χρονος πωλητής ελαστικών άρπαξε από τον λαιμό και άρχισε να γρονθοκοπά στο πρόσωπο τον πελάτη που ήταν στο μαγαζί του.

Ο δεύτερος άντρας που ήταν παρών επενέβη για να τραβήξει πίσω τον 22χρονο ο οποίος αποχώρησε για λίγο και επέστρεψε πίσω κρατώντας μαχαίρι 30 εκατοστών το οποίο πρόταξε στον παραπονούμενο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα, ο πελάτης άρχισε να τρέχει και μπήκε σε γειτονικό κατάστημα προκειμένου να αποφύγει τον 22χρονο ιδιοκτήτη. 

Ο παραπονούμενος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα ρινικού οστού, μεγάλο μώλωπα στο δεξί μάτι, σχίσιμο και συρραφές στο μάγουλο και μώλωπες από δάγκωμα στο πίσω μέρος του αυτιού.

Αφού νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο, κατήγγειλε το Σάββατο (30/07) την υπόθεση στην Αστυνομία όπου ακολούθως συνέλαβε τον 22χρονο πωλητή ελαστικών. 

Ο 22χρονος τέθηκε υπό κράτηση για τρεις ημέρες ενώ για την υπόθεση αναμένονται να ληφθούν 15 και πλέον καταθέσεις 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

ΠτΔ: «Επενδύουμε στην ΕΕ για την οριστική διευθέτηση του Κυπριακού»

Η Κυβέρνηση επενδύει στην ΕΕ για οριστική διευθέτηση του Κυπριακού, ενόψει και του τραγικού ορόσημου των 50 χρόνων της τουρκικής κατοχής επί του εδάφους της Κυπριακής Δημοκρατίας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια της περιηγητικής έκθεσης φωτογραφίας του Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών με θέμα «20 χρόνια Κύπρος – ΕΕ».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top