Ομορφότερη η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Δείτε την καλλονή που «έκλεισε» στο πάνελ! Αναλογίες μοντέλου

Ομορφότερη η εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους! Δείτε την καλλονή που «έκλεισε» στο πάνελ! Αναλογίες μοντέλου

Σιγά σιγά συμπληρώνεται το πάζλ γύρω από την καινούργια εκπομπή της Αριστοτέλους στον ΑLPHA που θα έχει τον τίτλο «Με αγάπη Χριστιάνα». Η όμορφη παρουσιάστρια τις τελευταίες μέρες εργάζεται εντατικά με σκοπό και στόχο στις 29 Αυγούστου να κάνει πρεμιέρα και να κερδίσει τις εντυπώσεις.

Μετά την μετακόμιση της από το Mega  στο Alpha η Χριστιάνα προσπαθεί  να κλείσει όλα τα κενά και ένα από αυτά είναι ο σχηματισμός της ομάδας της. Ήδη στη μία θέση συμφώνησε και θα είναι στη θέση της η κούκλα Κάλια Ελευθερίου ενώ σκέψεις γίνονται για το αν θα χρειαστούν και τέταρτο μέλος της παρέας.

Πάντως όπως θα δείτε στις φωτογραφίες η Κάλια Ελευθερίου είναι μια δυνατή προσθήκη καθώς πέραν από την ομορφιά της και την αψεγάδιαστη σιλουέτα της διαθέτει και άλλα χαρίσματα στο επικοινωνιακό κομμάτι τα οποία και σίγουρα θα δούμε στις οθόνες μας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE