ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπεσε από τη σκάλα ο άτυχος 63χρονος Κίκης Ιωαννίδης

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Έπεσε από τη σκάλα ο άτυχος 63χρονος Κίκης Ιωαννίδης

Κάτω από άγνωστες συνθήκες έχασε την ισορροπία του και έπεσε στο κενό από ύψος τριών μέτρων ο άτυχος Κίκης Ιωαννίδη, που έχασε τη ζωή του την Τρίτη (03/08) ενώ εργαζόταν σε οικία στον Άγιο Δομέτιο.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Ο Ιωαννίδης ενώ βρισκόταν πάνω σε σκάλα και εργαζόταν σε υπό κατασκευή πισίνας σε κατοικία, έχασε την ισορροπία του και έπεσε από ύψος τριών μέτρων. Δυστυχώς, την ώρα του τραγικού συμβάντος ο 63χρονος βρισκόταν μόνος του.

Στην σκηνή κλήθηκε  ιατροδικαστής ο οποίος απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας. Να σημειώσουμε πως την ώρα που εργαζόταν ο Ιωαννίδης, επικρατούσαν υψηλές θερμοκρασίες και δεν αποκλείεται το ενδεχόμενο να τον επηρέασαν.

Το ThemaOnline επικοινώνησε  με τον ιατροδικαστή Νικόλα Χαραλάμπους ο οποίος μας ανάφερε πως «τα ακριβή αίτια θανάτου του άτυχου άντρα δεν έχουν ακόμη εξακριβωθεί». Μας επισήμανε πως για την εξακρίβωση έχουν ληφθεί ιστοπαθολογικά δείγματα για εργαστηριακές εξετάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, το σενάριο ο άτυχος άντρας να υπέστη κάποιο καρδιολογικό επεισόδιο δεν μπορεί να αποκλειστεί. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top