ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι Ελληνοκύπριοι δεν πληρώνουν τα πρόστιμα στα κατεχόμενα! Ψάχνουν 13.000 οχήματα για να εισπράξουν

Οι Ελληνοκύπριοι δεν πληρώνουν τα πρόστιμα στα κατεχόμενα!  Ψάχνουν 13.000 οχήματα για να εισπράξουν

Με τους Ελληνοκύπριους ασχολείται ο Τουρκοκυπριακός τύπος, με πρωτοσέλιδα εφημερίδας να αναφέρει ότι εκκρεμούν 13.000 ανεξόφλητα εξώδικα για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας.

Η εφημερίδα “Χαβαντίς” (Είδηση), με τίτλο “Όσοι τρώνε πρόστιμο δεν ξανάρχονται”, γράφει ότι υπάρχουν 13.000 αυτοκίνητα Ε/κ για τα οποία εκκρεμούν πρόστιμα ταχύτητας, καθώς έχουν καταγραφεί από τις σχετικές κάμερες, και τα πρόστιμα αυτά δεν έχουν πληρωθεί, ενώ οι Ε/κ οδηγοί δεν μεταβαίνουν ξανά με αυτό το αυτοκίνητο στα κατεχόμενα και γι` αυτό υπάρχει και μια πτώση στις διελεύσεις με αυτοκίνητα. 

Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα οι Ελληνοκύπριοι προβαίνουν συχνά σε υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, αναφέροντας ότι τους πρώτους 5 μήνες του 2016 καταγράφηκαν 618 παραβάσεις, από τις κάμερες του ψευδοκράτους οι οποίες μάλιστα είναι και κρυμμένες στους δρόμους.

Αναφορικά με το πώς «γλυτώνουν» το πρόστιμο το δημοσίευμα αναφέρει ότι δεν περνούν ξανά από το οδόφραγμα ενώ δεν ταξιδεύουν ποτέ στα κατεχόμενα με το ίδιο αυτοκίνητο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συνεχίζεται η διαμάχη στη Δρομολοξιά - «Χτύπησε τη σύζυγό μου» - «Όλα όσα ακούστηκαν δεν ευσταθούν στην πραγματικότητα»

Στην Αστυνομία για κατάθεση με τους γονείς του ο 10χρονος για τις ζημιές στο Δημοτικό Λιβαδιών - Ψάχνουν και άλλα πρόσωπα

Απεβίωσε Κύπριος κατάδικος των Φυλακών - Ποια η αιτία

«Μίλησε» η νεκροτομή του 30χρονου Ευτύχιου Χαρίτου – Τα ευρήματα

Δίκη για το Μάτι: Ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία για την απόφαση

Eurovision 2024: Ξεπέρασε το 50% στην τηλεθέαση το ΡΙΚ - Το εντυπωσιακό ποσοστό την ώρα της ανακοίνωσης



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top