LIFESTYLE

O Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: Aυτός είναι ο λόγος που «χάλασε» η παρέα του Παρά Πέντε !

O Γιώργος Καπουτζίδης εξομολογείται: Aυτός είναι ο λόγος που «χάλασε» η παρέα του Παρά Πέντε !

Ο Γιώργος Καπουτζίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Down Town και, μεταξύ άλλων, μίλησε στην Φανή Πλατσατούρα για την περίοδο που ακολούθησε μετά το Παρά Πέντε και τους ανθρώπους από την τότε παρέα με τους οποίος δεν κρατάει πλέον επαφή.

«Μετά την επιτυχία του Παρά Πέντε οχυρώθηκα. Ένιωθα σαν να ήμουν και να μην ήμουν παρών ταυτόχρονα. Κόντεψα να χάσω τον εαυτό μου λόγω του φόβου. Έρχονταν ξαφνικά κατά πάνω μου πάρα πολλοί άνθρωποι. Δεν ήξερα πως να τους αντιμετωπίσω, δεν ήξερα αν πλησιάζουν εμένα ή τον άνθρωπο που έβλεπαν στην τηλεόραση. Δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Χρειάστηκαν χρόνος και απομόνωση για να τα καταφέρω», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Όσο για τον λόγο που η παρέα του Παρά Πέντε δεν υπάρχει πια, ο ίδιος επεσήμανε:

«Κοίταξε να δεις. Υπάρχουν άνθρωποι από το Παρά Πέντε με τους οποίους έχω ακόμα πολύ στενούς δεσμούς και υπάρχουν άλλοι που δεν έχουμε πια σχέσεις. Συνεργάστηκα όμορφα μαζί τους και έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκείνους, δεν είναι άνθρωποι όμως με τους οποίους συνδέομαι πια. Είναι ανόητο να σου πω συγκεκριμένα ονόματα, «με αυτόν μιλάω, με αυτόν όχι». Είναι λογικό έπειτα από δέκα χρόνια, πέντε φίλοι που έβγαιναν από το πρωί ως το βράδυ και έκαναν κολλητή παρέα να μην είναι πια φίλοι. Αλλάζουν οι άνθρωποι».

lifenewscy.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο η Ολγκίν: Βλέπει ΠτΔ και Τατάρ ξεχωριστά - Δυο ώρες διαφορά η μια συνάντηση από την άλλη

Στην Κύπρο ξανά προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν για συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας κα τον Τ/κ ηγέτη Ερσίν Τατάρ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top