ΠΑΡΑ-THEMA

Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι bookies για το Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ

Οι αποδόσεις που προσφέρουν οι bookies για το Κοπεγχάγη – ΑΠΟΕΛ

Μπορεί ο ΑΠΟΕΛ να ήταν ανεπιθύμητος αντίπαλος για τα ποδοσφαιρικά στελέχη της Κοπεγχάγης, που προτιμούσαν πιο βατή κλήρωση τα πλέι οφς του Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο οι εταιρείες στοιχημάτων της Δανίας παρουσιάζουν ως φαβορί τους συμπατριώτες τους.

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας BT ο Στέφεν Νταμ αρθρογραφεί υποστηρίζοντας ότι πλέον είναι πολύ διαφορετικά τα δεδομένα και η FC Κοπεγχάγη είναι πιο δυνατή από τον ΑΠΟΕΛ σε σχέση με το 2009.

Μάλιστα, παραθέτει τις αποδόσεις που προσφέρουν δυο δανέζικες εταιρείες στοιχημάτων. «H Danske Spil προσφέρει 1.55 για την πρόκριση της FCK ενώ η Nordic Bet δίνει 1.50» σημειώνει σχετικά.

Στη συνέχεια παρατίθενται οι αναλύσεις των ειδικών των δυο εταιρειών. «Ο ΑΠΟΕΛ είναι σαφώς ένας δύσκολος αντίπαλος, αλλά η Κοπεγχάγη είναι σαφώς πιο ισχυρή από τις προηγούμενες μεταξύ των δυο ομάδων αναμετρήσεις. Ο ΑΠΟΕΛ έχει αδυνατίσει. Η εμφάνισή του απέναντι στην Ρόζενμποργκ δεν ήταν πειστική και γι΄ αυτό θεωρούμε την FC Κοπεγχάγης σαφώς πιο δυνατή ομάδα» είπε ο εκπρόσωπος Τύπος της NordicBet Τόμας Χολμ.

Επρόσωπος της Danske Spil δήλωσε ανάμεσα σε άλλα: «Η οικονομική κατάσταση του κυπριακού συλλόγου δεν είναι όπως προηγουμένως, που σημαίνει ότι κάποια μεγάλα ονόματα είναι παρελθόν για τον σύλλογο. Οι Κύπριοι ήταν περισσότερο από τυχεροί που ηττήθηκαν με 2-1 από την Ρόζενμποργκ και ο ΑΠΟΕΛ κέρδισε το παιχνίδι του επαναληπτικού 3-0 με γκολ που μπήκαν στις καθυστερήσεις».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Μήνυμα Χριστοδουλίδη για Πρωθυπουργό Σλοβακίας - «Βαθιά συγκλονισμένος»

Βαθιά συγκλονισμένος από την απόπειρα κατά της ζωής του Σλοβάκου πρωθυπουργού δηλώνει με ανάρτησή του ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top