Ξεκινούν συλλήψεις και στα κατεχόμενα

Ξεκινούν συλλήψεις και στα κατεχόμενα

Για πρώτες συλλήψεις Φετουλλαχιστών στα κατεχόμενα, γράφει τ/κ ιστοσελίδα.

Για τις πρώτες συλλήψεις στα κατεχόμενα που σχετίζονται με την τρομοκρατική – όπως η Τουρκία ονομάζει - οργάνωση του Φετουλλάχ Γκιουλέν γράφει η ιστοσελίδα Κίπρις Τάιμ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η επιχείρηση για τα μέλη της ΦΕΤΟ στο ψευδοκράτος άρχισε επισήμως σήμερα και οι πρώτες συλλήψεις αφορούν ιμάμηδες σε κάποια χωριά. Η πρώτη σύλληψη έγινε στο χωριό Μάσαρη και η εν λόγω ιστοσελίδα λέει ότι η “αστυνομία” επιβεβαίωσε τη σύλληψη του τοπικού ιμάμη.

Η είδηση δεν αναφέρεται σε κάποια άλλη ιστοσελίδα προς το παρόν.

ΚΥΠΕ 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Ελεύθερος με προεδρική χάρη ο «Χάμπουργκερ»: Πώς βγήκε από τη φυλακή - Η απάντηση της Νομικής Υπηρεσίας

Νέα δεδομένα δημιουργεί η απόφαση για πρόωρη αποφυλάκιση, μέσω προεδρικής χάρης, του Χαράλαμπου Χρυσάνθου, γνωστού και ως «Χάμπουργκερ», ο οποίος εξέτιε ποινή κάθειρξης 35 ετών για δύο υποθέσεις απόπειρας φόνου σε Λάρνακα και Αγία Νάπα, ενώ είχε προηγουμένως καταδικαστεί και για υπόθεση βιασμού και επίθεσης εναντίον γυναίκας.

BEST OF TOTHEMAONLINE