H αποκάλυψη γνωστού Κύπριου τραγουδιστή: Φίλος με ξεγέλασε και μου έφαγε λεφτά….

H αποκάλυψη γνωστού Κύπριου τραγουδιστή: Φίλος με ξεγέλασε και μου έφαγε λεφτά….

Είναι από τους ανθρώπους που εδώ και χρόνια με την όλη πορεία τους έχει μόνο φίλους και καθόλου εχθρούς. Το καλό παιδί της Ελληνικής δισκογραφίας αποκάλυψε σε συνέντευξη του ότι πρόσφατα βρέθηκε σε μια πολύ δύσκολη θέση.

 Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρο, τον Κύπριο τραγουδιστή που σε μια εξομολόγησε του στο People δήλωσε: 

«Πώς να αντιμετωπίσω ένα «φίλο», που είχα μάθει πρόσφατα ότι με ξεγέλασε άσχημα με τα χρήματα σε μία δουλειά που κάναμε. Προβληματιζόμουν αν έπρεπε να του μιλήσω, να τσακωθώ ή να το αφήσω να περάσει. Επικράτησε το δεύτερο, γιατί αρνούμαι να γίνω ένα με το τίποτα και επίσης όλα εδώ πληρώνονται στο τέλος.»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Κυπριακό: Στο τραπέζι η διευρυμένη πριν από τον Δεκέμβριο - «Ο χρόνος μάς πιέζει» - Τι αναμένεται από την Ολγκίν

Μικρά αλλά σημαντικά βήματα προς την εντατικοποίηση των επαφών για το Κυπριακό διαπιστώνει η κυβέρνηση, με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο, Κωνσταντίνο Λετυμπιώτη, να τονίζει ότι ο χρόνος πιέζει και πως ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών εξακολουθεί να έχει ως στόχο τη σύγκληση διευρυμένης συνάντησης πριν από την ολοκλήρωση της θητείας του.

BEST OF TOTHEMAONLINE