ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Απεβίωσε σε αυλή σπιτιού και οι γείτονες δεν γνώριζαν τίποτα…

ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Απεβίωσε σε αυλή σπιτιού και οι γείτονες δεν γνώριζαν τίποτα…

Ηλικιωμένος κύριος βρέθηκε νεκρός στην οικία σπιτιού στον Στρόβολο και συγκεκριμένα στην οδό Παύλου Νιρβάνα στον Στρόβολο.

Του Έκτορα Γεωργίου

Η είδηση μπορεί να μην μας προκάλεσε  αίσθηση. Αυτό που προκάλεσε σε εμάς αίσθηση είναι οι αντιδράσεις που αντικρίσαμε όταν μεταβήκαμε στην εν λόγω οδό για τους σκοπούς του ρεπορτάζ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΣΤΡΟΒΟΛΟΣ: Ξεψύχησε λίγα μέτρα από το σπίτι του o άτυχος άντρας – Τον «πρόδωσε» η καρδιά του

Οι γείτονες και οι περίοικοι δεν είχαν ιδέα ότι κάποιος πέθανε στη γειτονιά τους. Ρωτήσαμε τουλάχιστον δυο άτομα, ωστόσο κανένα εξ αυτών δεν είχε ιδέα.

Τόσο απρόσωπη είναι η κοινωνία μας τελικά; Τόσο πολύ αλλάξαμε; Να πεθαίνει ένας δίπλα από την πόρτα μας και να μην το αντιλαμβανόμαστε ή να το προσπερνάμε τόσο απλά;

Εδώ να σημειωθεί ότι η Αστυνομία ειδοποιήθηκε για την κατάσταση του ηλικιωμένου γύρω στις 09:40 το πρωί της Τρίτης (09/08). Στη συνέχεια ακολούθησαν οι νενομισμένες διαδικασίες, μεταφοράς του πτώματος στο νοσοκομείο. Ωστόσο, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν κάτι…



Διαβάστε επίσης: Εντοπίστηκε πτώμα στον Στρόβολο

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top