LIFESTYLE

Αυτοί είναι οι 10 «άρχοντες» του κυπριακού instagram! ΦΩΤΟ

Αυτοί είναι οι 10 «άρχοντες» του κυπριακού instagram! ΦΩΤΟ

Μπορεί ο βασιλιάς σε Ελλάδα και Κύπρο να είναι ο Αντρέας Γεωργίου με 1 εκατομμύριο followers, εκθρονίζοντας την Μενεγάκη, αλλά υπάρχουν κι άλλοι συμπατριώτες μας με φανατικούς ακόλουθους...

Το instagram αποτελεί πλέον το πιο hot social media, αφού η ανοδική του πορεία, είχε ως επακόλουθο φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι παραγκώνισαν facebook και twitter για χάρη του. 

Πρώτος και καλύτερος ο Αντρέας Γεωργίου, του οποίου η πορεία στο Μπρούσκο τον κατέταξε ως τον απόλυτο άρχοντα του μέσου σε Ελλάδα και Κύπρο, αφού άγγιξε το 1 εκατομμύριο ακόλουθους.

Ακολουθεί o 2j. Ο Γιώργος Ιωάννου, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στο Λονδίνο και δηλώνει Ιταλοκύπριος. 
Οι περισσότεροι του fans προέρχονται από την Ελλάδα και ο ίδιος στα βίντεο του κάνει ένα remix γλώσσας, αφού μιλάει και Αγγλικά αλλά και Ελληνικά, αλλά πάντα με κυπριακή προφορά. Ο 2j διαθέτει 199.000 ακόλουθους.

Κι επειδή το Μπρουσκο πουλά σαν κολασμένο στην δεύτερη θέση των «αρχόντων» θρονιάστηκε ο κούκλος πρωταγωνιστής της σειράς μυθοπλασίας του ΑΝΤ1. Ο Στέφανος Μιχαήλ ξεπέρασε τους 118 χιλιάδες ακόλουθους.

Φυσικά από τη λίστα δεν θα μπορούσε να λείπει ο Αντρέας Λέοντας. Ο νικητής του Χ factor διαθέτει 87.100 χιλιάδες followers και σε κάθε του post γίνεται ο χαμός, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή...

Και όμως ο «δύσκολος», ίσως και για ορισμένους δύστροπος Γιώργος Θεοφάνους έχει 45,400 χιλιάδες ακόλουθους με τον ίδιο να ακολουθεί μόλις 60 άτομα.

Ο Κυριάκος Πελεκάνος, ο πιο διάσημος personal trainer της Κύπρου έχει 2 χιλιάδες 309 ακόλουθους και μοιράζεται με τους φίλους του τα σεμινάριά του, τις μεθόδους εκγύμνασής του, αλλά και τις προσωπικές του στιγμές. 

Ο Κούλλης Νικολάου ενώ έχει τεράστια απήχηση στο facebook και πολλά προφιλ, στο instagram έχει μόνο 24,200 χιλιάδες ακόλουθους, αφού το συγκεκριμένο μέσο, σύμφωνα με τα ποσταρίσματα του πρωταγωνιστή δεν είναι το καλύτερό του…

Φυσικά ο Νικόλας Ιωαννίδης δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη λίστα. Ο διάσημος στιλίστας και κριτής των Καλλιστείων του Mega Κύπρου έχει 20.900 χιλιάδες φανατικούς ακόλουθους. 

Ο Τόνυ Δημητρίου έχει 12 χιλιάδες followers και τα ποσταρίσματα του συνήθως έχουν σαν επίκεντρο τη θάλασσα, την οποία δήλωσε πάμπολλες φορές ότι λατρεύει.

Σύμφωνα με την έρευνά μας την θέση με τον αριθμό 9, κατέχει ο Αντρέας Φαλάς με 11.400 χιλιάδες ακόλουθους. 

Ακολουθεί ο Σταύρος Κωνσταντίνου με 11 χιλιάδες followers και με ελάχιστη διαφορά ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου με 500 followers λιγότερους. 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Kαιρός: Πότε αναμένεται πτώση της θερμοκρασίας και βροχές - Η πρόγνωση μέχρι την Δευτέρα του Πάσχα



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top