Σοβαρό τροχαίο στο αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Σοβαρό τροχαίο στο αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε γύρω στις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης (09/08) στον αυτοκινητόδρομο Πάφου – Λεμεσού στο ύψος του χωριού Παραμάλι.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως ο οδηγός του οχήματος κάτω από άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να τρακάρει.

Όπως μας αναφέρθηκε, στην σκηνή ειδοποιήθηκε να μεταβεί ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείο Λεμεσού για να μεταφέρει τραυματίες.

Ιωάννα Μάντζιηπα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Χριστοδουλίδης για Pegasus-1: «Επιβεβαιώνεται το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου – Προχωρούμε με συνέπεια»

Η νέα ανακάλυψη φυσικού αερίου στην κυπριακή αποκλειστική οικονομική ζώνη (ΑΟΖ) στο Pegasus-1 στο Οικόπεδο 10 επιβεβαιώνει το ενεργειακό δυναμικό της Κύπρου, αναφέρει σε ανάρτησή του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης μετά από τηλεδιάσκεψη που είχε το απόγευμα της Δευτέρας με στελέχη της ExxonMobil.