Διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει topless και κόβει την ανάσα με το κορμί που έχει «χτίσει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Διάσημη τραγουδίστρια ποζάρει topless και κόβει την ανάσα με το κορμί που έχει «χτίσει» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κορμάρα η γυναίκα! Δείτε την πασίγνωστη τραγουδίστρια στις διακοπές της να ποζάρει στον φακό topless.

​Το κακό της παρελθόν έχει αφήσει πίσω για τα καλά η Μπρίτνεϊ Σπίρς, καθώς οι καταχρήσεις και οι εξαρτήσεις πέρασαν ανεπιστρεπτί για την 34χρονη τραγουδίστρια.

Μάνα δυο αγοριών, 10 και 11 ετών, η διάσημη ποπ σταρ έχει ρίξει το βάρος της στη καριέρα της, στην ανατροφή τους αλλά και στο κορμί της, το οποίο είναι στα καλύτερα του.

Απόδειξη, η αρετουσάριστη φώτο που ανέβασε στο Instagram της, όπου ποζάρει topless με πλάτη στο φακό πάνω στο γιοτ της, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes.

Εκτός πάντως από την φώτο στο πολυτελές σκάφος (την οποία δημοσίευσε η ίδια), οι παπαράτσι την τσάκωσαν σε παραλία της Χαβάης (όπου ταξίδεψε οικογενειακώς), να κλέβει τις εντυπώσεις με τα δυο διαφορετικού χρώματος (άσπρο και κόκκινο) μπικίνι που επέλεξε να φορέσει.

Με six pack, γραμμωμένο κορμί και εντυπωσιακές αναλογίες, η 34χρονη σταρ έστρεψε πάνω της όλα τα βλέμματα και όχι άδικα!

britney topless.jpg

britney-spears-red-bikini-body-weight-beach-03.jpg

britney-spears-red-bikini-body-weight-beach-04.jpg

britney-spears-red-bikini-body-weight-beach-05.jpg

britney-spears-white-bikini-butt-cowboy-hat-hawaii-01.jpg

britney-spears-white-bikini-butt-cowboy-hat-hawaii-03.jpg

britney-spears-white-bikini-butt-cowboy-hat-hawaii-05.jpg

britney-spears-white-bikini-butt-cowboy-hat-hawaii-07.jpg

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η προεδρική μάχη άρχισε- Το μεγάλο παζλ των συμμαχιών και η μετακίνηση των κομματικών ισορροπιών

Η πολιτική αναδιάταξη μετά τις βουλευτικές εκλογές, ανοίγει πρόωρα τον δρόμο για το 2028- Αννίτα Δημητρίου- Αβέρωφ Νεοφύτου και Γιώργος Παμπορίδης, βρισκονται στο κάδρο του ΔΗΣΥ. Το ΑΚΕΛ μετρά επιλογές, ο Οδυσσέας Μιχαηλίδης κρατά ανοιχτό το χαρτί και ΕΔΕΚ-ΔΗΠΑ επανεξετάζουν τη σχέση τους με την κυβέρνηση. Κάπως έτσι διαμορφώνεται το σκηνικό, μέχρι αυτή τη στιγμή. Αν και οι προεδρικές εκλογές του 2028, είναι ακόμη μακριά, πολιτικά, όμως, έχουν ήδη αρχίσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE