«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του 69χρονου στο Νissi Βeach

«Μίλησε» η νεκροτομή για τον θάνατο του 69χρονου στο Νissi Βeach

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 11:30 το πρωί της Τετάρτης (10/08) η νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του άτυχου 69χρονου άντρα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (09/08) να επιπλέει σε κοντινή απόσταση από την παραλία και βάθος μισού μέτρου.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή Αγγελική Παπέττα η οποία διενήργησε την νεκροτομή επί της σορού του 69χρονου, ο θάνατος του οφείλεται σε πνιγμό εντός του ύδατος.

Όπως μας αναφέρθηκε ο άτυχος Σουηδός φέρεται να είχε ιστορικό με καρδιακά προβλήματα.

Να σημειώσουμε πως ο 69χρονος παραθεριστής είχε έρθει στο νησί μας μαζί με την σύζυγο του στις 05/08 και θα αναχωρούσε στις 12 του μηνός.

Αν και έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από τους ναυαγοσώστες έτσι ώστε να τον επαναφέρουν στη ζωή, δυστυχώς ο 69χρονος παραθεριστής απεβίωσε.

Διαβάστε ακόμη:

 Τραγικός θάνατος στην παραλία του Νissi Βeach – Επέπλεε σε βάθος μισού μέτρου

Λύθηκε το μυστήριο με τον νεκρό στο Νissi Βeach – 69χρονος παραθεριστής

 

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

ΒΙΝΤΕΟ: «Δεν φοβάμαι τα δικαστήρια, εγώ παρακαλώ να πάμε» – Η Annie Alexui προκαλεί και κατονομάζει «εγκληματίες» και «συγκαλύψεις»

Σε μια νέα, καταιγιστική ανάρτηση προχώρησε η Annie Alexui, η οποία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται στο επίκεντρο μετά τις σοβαρές καταγγελίες που εξαπέλυσε, προκαλώντας την κινητοποίηση των αρμόδιων Αρχών.

BEST OF TOTHEMAONLINE

Sunday Kristallnacht

Sunday Kristallnacht