ΠΑΡΑ-THEMA

Έφερε τον γκολτζή που έψαχνε η Ανόρθωση! Ο Καμπρέρα ήταν περιζήτητος όμως «γούσταρε» Κύπρο

Έφερε τον γκολτζή που έψαχνε η Ανόρθωση! Ο Καμπρέρα ήταν περιζήτητος όμως «γούσταρε» Κύπρο

Ένας ποδοσφαιριστής που ξέρει καλά την τέχνη του γκολ και θα ενισχύσει σημαντικά την Ανόρθωση στο επιθετικό κομμάτι είναι το ρεζουμέ από τα στοιχεία που συγκεντρώσαμε για τον Airam Cabrera. Ο 28χρονος Ισπανός άφησε την Πολωνία όπου σε 28 συμμετοχές πέτυχε 16 γκολ και πλέον γίνεται κάτοικος Λάρνακας.

Γράφει ο Στέλιος Στυλιανού

Τον Cambrera διεκδικούσαν αρκετές ομάδες στην Πολωνία (Lech Poznan, Piast Gliwice, Cracovia) αλλά και σε άλλες χώρες όπως Τουρκία, Ρωσία, Ισπανία και Σαουδική Αραβία. Μάλιστα πριν από μερικές μέρες ισπανικά δημοσιεύματα τον ήθελαν να επιστρέφει στην Cadiz ενώ άλλα ότι στην Racing Santander τον περιμένουν με «ανοιχτές αγκάλες». Ο ίδιος όμως επέλεξε την Ανόρθωση και την Κύπρο!

Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός επιθετικός έρχεται στο νησί μας. Και πριν από μερικούς μήνες εδώ ήταν και πιο συγκεκριμένα στην Αγία Νάπα , όπου για 10 μέρες η ομάδα του είχε κατέβει για χειμερινή προετοιμασία (Τελή Ιανουαρίου-Αρχές Φεβρουαρίου).

Ίσως κιόλας ο 28χρονος κάτι να «γούσταρε» στο νησί μας καθώς παρουσιάστηκε άλλος άνθρωπος στο δεύτερο μισό του Πολωνικού πρωταθλήματος. Χαρακτηριστικά να αναφέρουμε ότι μετά την χειμερινή προετοιμασία της ομάδας στην Αγία Νάπα ο Cabrera από τον Φεβρουάριο και μετά σκόραρε τα 12 από τα 16 γκολ που πέτυχε με τη φανέλα της Korona Kielce σε ένα κυριολεκτικά δαιμονισμένο δεύτερο γύρο.

Ο λόγος που δεν ανανέωσε με την ομάδα του στην Πολωνία σύμφωνα με δημοσιεύματα στη χώρα είναι επειδή δεν είχε εγκλιματιστεί και δεν ένιωθε καλά. Φαίνεται πως η Κύπρος ταιριάζει περισσότερο στο προφίλ του 28χρονου γκολτζή.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top