Εντοπίστηκε νεκρός στο ιατρείο του γνωστός γυναικολόγος της Λεμεσού

Εντοπίστηκε νεκρός στο ιατρείο του γνωστός γυναικολόγος της Λεμεσού

Νεκρός στο γραφείο του εντοπίστηκε το πρωί της Τετάρτης (10/08) γνωστός γυναικολόγος στην Λεμεσό.

Της Ιωάννας Μάντζιηπα

Σύμφωνα με την Αστυνομία , γυναίκα μεταβεί σε γειτονικό μαγαζί ζητώντας βοήθεια, αφού προηγουμένως αντίκρισε τον 55χρονο γιατρό να έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Αμέσως ο πολίτης ειδοποίησε την Αστυνομία και ακολούθως στην σκηνή μετέβηκαν τόσο μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού όσο και του Αστυνομικού Σταθμού Άγιου Ιωάννη.

Από τις προκαταρτικές εξετάσεις της Αστυνομίας αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενεργείας. Να σημειώσουμε πως ο άτυχος γυναικολόγος εντοπίστηκε υπό περίεργες συνθήκες.

Σύμφωνα με ενημέρωση της οποίας τύχαμε, οι οικείοι του δεν έχουν ακόμη ενημερωθεί για το ατυχές συμβάν και γι“ αυτό η ιστοσελίδα μας δεν θα προχωρήσει στην δημοσιοποίηση του ονόματος του.

Για τα ακριβή αίτια θανάτου του γνωστού γυναικολόγου θα διενεργηθεί νεκροτομή επί της σορού του την Πέμπτη (11/08).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Υπόθεση «Σάντυ»: Κλείνει το ενδεχόμενο διορισμού ποινικών ανακριτών η Κυβέρνηση - Στη Νομική Υπηρεσία ο φάκελος

Εκτός συζήτησης τίθεται πλέον το ενδεχόμενο διορισμού ανεξάρτητου ποινικού ανακριτή για την υπόθεση Σάντη, με το Υπουργικό Συμβούλιο να αποσύρεται από οποιαδήποτε περαιτέρω εμπλοκή στην ανακριτική διαδικασία, ενώ τα πορίσματα της Europol, αναμένονται άμεσα, ακόμη και εντός των επόμενων ημερών. Σύμφωνα με αρμόδιες πηγές για το θέμα, το FBI βρίσκεται σε συνεχή συνεργασία με την Αστυνομία.

BEST OF TOTHEMAONLINE