ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρείτε ομπρέλες! Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Βρείτε ομπρέλες! Διαβάστε αναλυτικά το δελτίο καιρού

Έρχονται βροχές με υψηλές θερμοκρασίες. Δείτε τι μας επιφυλάσσει ο καιρός…

Σήμερα Τετάρτη 17/08, ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος, αλλά νεφώσεις που θα αναπτύσσονται μετά το μεσημέρι ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και μεμονωμένη καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά.

Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, αρχικά ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ για να καταστούν μετά το μεσημέρι μέτριοι και τοπικά στα παράλια μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και το απόγευμα στα προσήνεμα μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 31 στα δυτικά παράλια, γύρω στους 33 στα υπόλοιπα παράλια και στους 28 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά τις αυγινές κυρίως ώρες ενδέχεται να σχηματιστεί τοπικά αραιή ομίχλη και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι στα δυτικά και βόρεια παράλια λίγο ταραγμένη αλλά στα υπόλοιπα παράλια θα καταστεί σταδιακά ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 23 βαθμούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 17 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Πέμπτη μικρή άνοδο ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top