LIFESTYLE

Πετά από χαρά ο Κύπριος πρωταθλητής! Σε τρεις μήνες θα γίνει πατέρας

Πετά από χαρά ο Κύπριος πρωταθλητής! Σε τρεις μήνες θα γίνει πατέρας

Ένα από τα καλά παιδιά του Κυπριακού αθλητισμού. Ένα παληκάρι από τη Λεμεσό που ξεκίνησε το ταξίδι για το όνειρο από τη Λεμεσό και τον ΓΣΟ με προπονητή τον Γιώργο Αποστολίδη (άνθρωπος που πέραν από τον Δημήτρη Ευθυμίου, τον βοήθησε στο να γίνει ένα από τους καλύτερους στον κόσμο).

Αναφερόμαστε φυσικά στον Κυριάκο Ιωάννου, τον 32χρονο άλτη του ύψους που στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίου, κατέλαβε την πολύ τιμητική 7η θέση. Μια θέση όμως ξεχωριστή έχει στις καρδιές μας ο Κυριάκος αφού χάρισε στην Κύπρο μεγάλες επιτυχίες. Επιτυχίες που θα ήταν πολύ περισσότερες αν ο πρωταθλητής μας δεν είχε τόσο πολλές ατυχίες με τραυματισμούς.

Το 2.29μ που πήδηξε στην Βραζιλία μπορεί να ήταν ένα μεγάλο άλμα, όμως ο 32χρονος αθλητής έχει άλλο ένα λόγο που τον κάνει να πετά στους 7 ουρανούς.

 Η γυναίκα της ζωής του Άννα Καβαθά, με την οποία ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας τον περασμένο Μάιο σε τρεις μήνες θα του χαρίσει το μεγαλύτερο δώρο καθώς ο Κυριάκος Ιωάννου θα γίνει πατέρας!

Κυριάκος Ιωάννου: Παντρεύτηκε την πανέμορφη Ελληνίδα πρωταθλήτρια! Ποια είναι η Άννα Καβαθά; ΦΩΤΟ

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top