ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Φωτιά σε άγρια βλάστηση - Έτρεχε η Πυροσβεστική

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Φωτιά σε άγρια βλάστηση - Έτρεχε η Πυροσβεστική

Σε άμεση κινητοποίηση τέθηκε το Τμήμα Δασών το Σάββατο 20/8 για κατάσβεση για κατάσβεση πυρκαγιάς στην επαρχία Λεμεσού.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία η ώρα 17.13 λήφθηκε μήνυμα για πυρκαγιά σε ξηρά χόρτα, άγρια βλάστηση και δέντρα παρά το χωριό Μανδριά της επαρχίας Λεμεσού. 

Η πυρκαγιά είναι στην περιοχή ευθύνης του Τμήματος Δασών. Ανταποκρίθηκε ο Αγροτικός Πυροσβεστικός Σταθμός Μονιάτη καθώς επίσης και οι Αγροτικοί Πυροσβεστικοί Σταθμοί  Πελεντρίου και Υποσταθμού Κυβίδων με σύνολο 5 Πυροσβεστικά οχήματα. 

Στην πυρκαγιά εργάστηκαν επίσης το τμήμα Δασών με 6 Πυροσβεστικά οχήματα και η υπηρεσία Θύρας με ένα όχημα και η ώρα 18.53 η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο. 

Για την κατάσβεση της πυρκαγιάς εργάστηκαν επίσης πτητικά μέσα( 2 πυροσβεστικά αεροσκάφοι του Τμήματος Δασών και τα 2 εκμισθωμένα ελικόπτερα της Κυπριακής Δημοκρατίας). 

Η πυρκαγιά κατέκαυσε έκταση ½ εκτάριο περίπου. Κατά την διάρκεια της νύχτας παρέμειναν για επιφυλακή 1 όχημα του Αγροτικού Πυροσβεστικού Σταθμού Μονιάτη και 1 Φορητή Πυροσβεστική μονάδα του Ταμείου Θήρας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top