LIFESTYLE

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha Κύπρου! Ποιο το στοίχημα του καναλιού;

Αποκλειστικές φωτογραφίες από τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha Κύπρου! Ποιο το στοίχημα του καναλιού;

Το κανάλι των Λατσιών μπαίνει δυναμικά με τη νέα σεζόν. Στο μανίκι του έχει ακόμα μια σειρά, η οποία έχει τις ιδαιτερότητές της...

Το στοίχημα του νεοσύστατου κυπριακού σταθμού με τη νέα σειρά «Σαν Οικογένεια» είναι να προβάλει 4 νέους ηθοποιούς, ταλαντούχους, αλλά όχι ευρέως γνωστούς στο τηλεοπτικό κοινό, οι οποίοι θα αγαπηθούν και θα ταυτιστούν με τους τηλεθεατές.

Πρωταγωνιστές σ’ αυτή τη νέα σειρά είναι οι: Ερμογένης Σκιτίνης, Μαρίνα Μανδρή, Γιώργος Καφετζόπουλος (ο γιος του Αντώνη Καφετζόπουλου) και η Αναστασία Παντούση.

Η υπόθεση δραματική, αφού τέσσερα νέα παιδιά έχουν μεγαλώσει από μικρά μαζί στο ορφανοτροφείο της Λευκωσίας. Δύο αγόρια και δύο κορίτσια. Δεν υιοθετήθηκαν, έμειναν μόνα κι όταν ενηλικιώθηκαν έφυγαν από το Ιδρυμα, αποφασισμένα να χαρίσουν το ένα στο άλλο μια… οικογένεια.

Αυτά τα τέσσερα παιδιά έχουν ένα κοινό σημείο: Δεν έχουν ψάξει ποτέ τους δικούς τους, φοβούμενοι την απόρριψη για δεύτερη φορά. Ωστόσο, το κάνουν όταν ο ένας από τους τέσσερις νοσεί και πρέπει να βρεθεί συμβατός δότης για μεταμόσχευση μυελού. Ο ίδιος αρνείται να βρει τους γονείς του και οι άλλοι τρεις βρίσκονται μπροστά στον κίνδυνο. Επιμένουν και του συμπαραστέκονται… Σαν Οικογένεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότί η σειρά βασίζεται στο συναίσθημα, στις ανθρώπινες ιστορίες, στη νεανική ευαισθησία και στην αναζήτηση της αγάπης που ένα παιδί νιώθει πάντα πως του οφείλουν οι γεννήτορές του, ακόμα και μετά από 20 χρόνια. Τα τέσσερα παιδιά μοιράζονται την ίδια στέγη, τα σοβαρά θέματα που προκύπτουν αλλά και μια καθημερινότητα γεμάτη χιούμορ, απογοητεύσεις. απώλειες. Ομως βρίσκουν δύναμη από τον έρωτα και προχωρούν χωρίς φόβο…

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top