ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτσι έγινε το τραγικό δυστύχημα! Κρίσιμα στην εντατική η 55χρονη που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Έτσι έγινε το τραγικό δυστύχημα! Κρίσιμα στην εντατική η 55χρονη που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο

Φρέναρε το προπορευόμενο όχημα, η 25χρονη άλλαξε λωρίδα και παρέσυρε τις δυο γυναίκες που διασταύρωναν το δρόμο. Η απροσεξία της αυτή, στάθηκε μοιραία για την 69χρονη Κλειώ Αντωνίου.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: Ιδιαίτερα απρόσεκτη η 25χρονη που προκάλεσε τον θάνατο και τον κρίσιμο τραυματισμό – Δηλώσεις Ευριπίδου

Σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας νοσηλεύεται η αλλοδαπή γυναίκα, 55 ετών, η οποία παρασύρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 22/8 από αυτοκίνητο την ώρα που διασταύρωνε τη λεωφόρο Στροβόλου μαζί με 69χρονη από τη Λευκωσία, η οποία δυστυχώς τραυματίστηκε θανάσιμα.

Σε δηλώσεις του, ο Υπεύθυνος της Τροχαίας Λευκωσίας Χάρης Ευριπίδου είπε ότι γύρω στις 20:00, 25χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της στην αριστερή λωρίδα της λεωφόρου Στροβόλου με κατεύθυνση τη Λευκωσία. Σε κάποιο σημείο του δρόμου, ανέφερε, παρά το Δημαρχείο Στροβόλου, προπορευόμενο όχημα ελάττωσε ταχύτητα και η ίδια άλλαξε λωρίδα προς τα δεξιά με αποτέλεσμα να κτυπήσει τις δύο πεζές γυναίκες οι οποίες διασταύρωναν τον δρόμο από αριστερά προς τα δεξιά.



Από τη σύγκρουση, πρόσθεσε, τραυματίστηκε θανάσιμα η μια γυναίκα, 69 ετών από τη Λευκωσία ενώ κρίσιμα τραυματίστηκε η δεύτερη αλλοδαπή γυναίκα, 55 ετών. Και οι δύο γυναίκες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της 69χρονης.

Ο κ. Ευριπίδου είπε ότι διερευνάται το ενδεχόμενο το προπορευόμενο όχημα να ελάττωσε ταχύτητα λόγω του ότι είδε τις δύο γυναίκες να διασταυρώνουν το δρόμο σε φωτοελεγχόμενη διάβαση πεζών.

Ανέφερε ότι στην οδηγό του οχήματος διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με ένδειξη μηδέν. Σημείωσε ότι η οδηγός συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και ανακρίνεται αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το δυστύχημα .

Ο κ. Ευριπίδου ευχαρίστησε το κοινό που ανταποκρίθηκε στην έκκληση που απηύθυνε η Αστυνομία προς τους πολίτες για να δώσουν πληροφορίες για το δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ:Στη δημοσιότητα το όνομα της 69χρονης από την Λευκωσία

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Χειροπέδες στην 25χρονη οδηγό

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει η γυναίκα που τραυματίστηκε κρίσιμα!

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΣΤΡΟΒΟΛΟΥ: Προσπαθούσαν να διασταυρώσουν οι δυο κοπέλες! Σε κατάσταση σοκ η οδηγός του αυτοκινήτου! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΕΚΤΑΚΤΟ: Δυστυχώς έχουμε νεκρό! Θανατηφόρο δυστύχημα στη Λευκωσία

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top