ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στην Πράγα από εισβολή «τζιχαντιστών»! (VIDEO)

Τρόμος στην Πράγα από εισβολή «τζιχαντιστών»! (VIDEO)

Τον τρόμο στην «καρδιά» της Πράγας σκόρπισε χθες μια ομάδα «τζιχαντιστών» η οποία εισέβαλε σε κεντρική πλατεία της πρωτεύουσας της Τσεχίας, κρατώντας όπλα και φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ».

Τουρίστες και ντόπιοι άρχισαν να τρέχουν και να ουρλιάζουν, ωστόσο, τον αρχικό τρόμο ακολούθησε η οργή, όταν έγινε γνωστό ότι δεν επρόκειτο για έφοδος μαχητών του Ισλαμικού Κράτους στην Πράγα, αλλά για μια κακόγουστη φάρσα, η οποία είχε μάλιστα την έγκριση των τοπικών αστυνομικών αρχών!



Όπως έγινε γνωστό, οι «τζιχαντιστές» με τα όπλα και την σημαία του Ισλαμικού Κράτους ήταν απλά μέλη μιας οργάνωσης κατά των μεταναστών. Ωστόσο, το «αστείο» τους έλαβε τέλος όταν άρχισαν να «εκτελούν»... κρατούμενους. Η αστυνομία τελικά παρενέβη και απομάκρυνε τους «μαχητές» της τρομοκρατικής οργάνωσης από το κέντρο της πόλης.

Εκπρόσωπος της αστυνομίας παραδέχτηκε λίγες ώρες αργότερα πως πολλοί τουρίστες, οι οποίοι δεν γνώριζαν ότι η εισβολή» δεν ήταν πραγματική, φοβήθηκαν για τη ζωή τους και έτρεξαν να βρουν καταφύγιο μέσα σε καταστήματα και εστιατόρια!

Όσο για την ομάδα που διοργάνωσε τη φάρσα, ισχυρίζεται τώρα μέσα από τα social media ότι η επιχείρησή της «στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία»…

Δείτε εικόνες από την κακόγουστη φάρσα



 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top