ΠτΔ: Πακέτο πάνω από 660 εκατομμύρια ευρώ για τη Λεμεσό - Ο ολιστικός σχεδιασμός και τα έργα οικονομικής ανάπτυξης
Με πακέτο έργων σε κάθε τομέα πολιτικής απάντησε ο Πρόεδρος στις προκλήσεις της Λεμεσού
Ο λόγος για τον σπουδαίο ηθοποιό Σάββα Στυλιανόπουλο που μόλις σε ηλικία 66 ετών «έφυγε» για την γειτονιά των αγγέλων εκεί που συναντήσει τους υπόλοιπους σπουδαίους πρωταγωνιστές μας που έφυγαν πρόσφατα (Αντρέας Μαυρομμάτης, Αντρέας Μουσουλίωτης, Κώστας Παπαμαρκίδης κ.α).
Ο Σάββας Στυλιανόπουλος συμμετείχε σε πολλές επιθεωρήσεις στο παρελθόν με τον θίασο της Δώρας Κακουράτου, ενώ έπαιξε σε πολλές βιντεοταινίες την δεκαετία του 80 και του 90.
Σίγουρα όμως θα τον θυμάστε από τη σειρά «Ιστορίες του Χωρκού» στην οποία συμμετείχε με επιτυχία, έχοντας τον ρόλο του «Καρταμπή»
Το τελευταίο αντίο στον Κύπριο ηθοποιό θα πουν αύριο φίλοι, συγγενείς αλλά και πλήθος κόσμου από τον ιερό ναό Αγίου Νικολάου στη Λεμεσό στις 14:00 το μεσημέρι
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις