ΠΑΡΑ-THEMA

Ο Τάκης Τσουκαλάς στην Κύπρο!

Ο Τάκης Τσουκαλάς στην Κύπρο!

Ξεχωριστή βραδιά ήταν αυτή της Παρασκευής για τη Θύρα 7 Λάρνακας. Ο σύνδεσμος του Ολυμπιακού στην Κύπρο διοργάνωσε την ετήσια εκδήλωσή του. Και καλεσμένος ήταν και ο Τάκης Τσουκαλάς.

Έδωσε το "παρών" και έτυχε θερμής υποδοχής από τους φίλους του Ολυμπιακού στην Κύπρο, που δεν σταμάτησαν να του σφίγγουν το χέρι και του δίνουν συγχαρητήρια, για την καθημερινά του προσπάθεια ώστε να ακούγεται η φωνή του κόσμου του Ολυμπιακού, αλλά και να βάζει τέλος στην προπαγάνδα των "συμμάχων" και των απανταχού φίλων τους!

Παράλληλη, η εκδήλωση είχε και δύο ακόμα εκλεκτούς προσκεκλημένους. Δύο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν την ερυθρόλευκη φανέλα στο παρελθόν και πλέον αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα. Τον Ματ Ντάρμπισιρ και τον Γιάννη Ταραλίδη.

Στην εκδήλωση, σε κέντρο διασκέδασης στη Λάρνακα, έδωσαν και οι υπεύθυνοι των Ακαδημιών του Ολυμπιακού στην Κύπρο, που λειτουργούν με απόλυτη επιτυχία στη Μεγαλόνησο τα τελευταία 12 χρόνια.

Ο Τάκης στην Κύπρο

Πηγη: RedKing.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top