ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εξήγγειλε την υποψηφιότητα για τη δημαρχεία Λάρνακας ο επιχειρηματίας Λούης Δημητρίου

Εξήγγειλε την υποψηφιότητα για τη δημαρχεία Λάρνακας ο επιχειρηματίας Λούης Δημητρίου

Ο επιχειρηματίας και Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας Λούης Δημητρίου, εξήγγειλε το βράδυ της Τρίτης (06/09) την υποψηφιότητα του για τη δημαρχεία της Λάρνακας στις εκλογές του επόμενου Δεκεμβρίου, με στόχο, όπως δηλώνει, να φτιάξει με τη βοήθεια των συμπολιτών του μια νέα Λάρνακα.

Κατά τη διάρκεια δημοσιογραφικής διάσκεψης ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι «απόψε γίνεται η επίσημη εξαγγελία της υποψηφιότητας μου για τη δτης Λάρνακας. Ευελπιστώ ότι η υποψηφιότητα μου θα στηριχθεί από τον κόσμο, ο οποίος ελπίζω αυτή τη φορά να αφήσει πίσω τις κομματικές αντιλήψεις και να επιλέξει ένα άνθρωπο που ασχολείται με την Λάρνακα τα τελευταία 25 χρόνια τόσο επιχειρηματικά όσο και κοινωνικά».

Πρόσθεσε ότι η υποψηφιότητα του είναι ανεξάρτητη "με στόχο μαζί με τους συμπολίτες μου να χτίσουμε μια νέα πόλη, αφήνοντας πίσω το παρελθόν και κοιτάζοντας το μέλλον. Από τη δική μου πλευρά υπάρχουν οι δραστηριότητες, υπάρχει η θέληση, το όραμα και η όρεξη για να φτιάξουμε μια νέα πόλη, σ’ αυτήν την τόσο ταλαιπωρημένη Λάρνακα που έχει μείνει πίσω, να προχωρήσουμε για ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας και για τον κόσμο της Λάρνακας που έχει τα δικά του δικαιολογημένα παράπονα».

Ο κ. Δημητρίου είπε ακόμα ότι «δεν διεκδικήσαμε αυτό που αναλογεί στην πόλη μας. Είμαι άνθρωπος διεκδικητικός, δεν μου αρέσει να αποφασίζουν άλλοι για μας, εγώ μαζί με τους δημότες θα αποφασίζουμε για τη Λάρνακα, εάν και εφ’ όσον ο κόσμος με τιμήσει με τη ψήφο του. Δεν θα αφήσουμε κανένα να αποφασίζει για το μέλλον της δικής μας πόλης».

Ταυτόχρονα, εξέφρασε ετοιμότητα να δώσει «τη μάχη πολύ σκληρά στις επερχόμενες εκλογές. Το όραμα μου είναι να εκλεγώ και να προσφέρω στην πόλη της Λάρνακας, τη πόλη μου στην οποία τα τελευταία 30 χρόνια, μεγαλώσαμε και ανδρωθήκαμε».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός στη Σλοβακία: Πυροβολισμοί μετά από συνεδρίαση της κυβέρνησης - Τραυματίστηκε ο πρωθυπουργός Φίτσο

Θανατηφόρο δυστύχημα: «Μίλησε» η νεκροτομή του 79χρονου Γεώργιου Μιχαήλ – Όσα κατέδειξε

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Αυτοί είναι οι δυο ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διορίστηκαν από το Υπουργικό

Επιστολή Τσίγκη για τις κάμερες: Να γίνουν έντονες οι σημάνσεις στις προειδοποιητικές πινακίδες– «Πρώτα στον Στρόβολο»

Αγανακτισμένος ο πατέρας του μικρού μαχητή Λούκα: Κλείδωσαν τον τραπεζικό λογαριασμό της οικογένειας



Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Κατηγορηματικός ο ΠτΔ - «Δεν έχω απορρίψει καμία πρόταση της προσωπικής απεσταλμένης»

Στο Κυπριακό, στο μεταναστευτικό και στο θέμα του πορίσματος της έρευνας για τον Ακάμα αναφέρθηκε σήμερα, μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top