Επί τάπητος East-Med και ηλεκτρική διασύνδεση στην συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ

Επί τάπητος East-Med και ηλεκτρική διασύνδεση στην συνάντηση των Υπουργών Ενέργειας Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ

Ο καλύτερος συντονισμός Κύπρου–Ελλάδας–Ισραήλ, στόχος της συνάντησης των Υπουργών Ενέργειας τέλος Σεπτεμβρίου στην Αθήνα όπου θα συζητηθούν και θέματα ηλεκτρικής διασύνδεσης μεταξύ των τριών χωρών.

Στόχος της τριμερούς συνάντησης στην Αθήνα στις 29 Σεπτεμβρίου μεταξύ των Υπουργών Ενέργειας Κύπρου – Ελλάδας – Ισραήλ θα είναι ο καλύτερος συντονισμός στα θέματα που έχουν ήδη συμφωνηθεί σε ανώτατο επίπεδο, τόνισε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ξεκάθαρο μήνυμα για το Κυπριακό: «Λύση με δικαιώματα για όλους και χωρίς τουρκικά στρατεύματα»

Ζητούμενο είναι να συνεχίσουμε την προσπάθεια για επίλυση του Κυπριακού με τρόπο που να διασφαλίζει τα δικαιώματα όλων των νομίμων κατοίκων της Κυπριακής Δημοκρατίας, είπε την Παρασκευή, ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην παρουσίαση του βιβλίου της Δέσπως Κόνιζου Λοϊζιά «Οι γίγαντες των Βορείων Προαστίων», στη Λευκωσία.

BEST OF TOTHEMAONLINE