«Κλίκα» τριών γυναικών σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία

«Κλίκα» τριών γυναικών σχεδίαζε τρομοκρατική επίθεση στη Γαλλία

Οι τρεις γυναίκες που συνελήφθησαν στο πλαίσιο ερευνών της γαλλικής αστυνομίας, έπειτα από τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου κοντά στον Καθεδρικό Ναό της Παναγίας των Παρισίων, στο οποίο υπήρχαν φιάλες αερίου, πιθανώς σχεδίαζαν επίθεση, δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας, Μπερνάρ Καζνέφ.

«Αυτές οι τρεις γυναίκες, ηλικίας 39, 23 και 19 ετών, είχαν ριζοσπαστικοποιηθεί, ήταν φανατικές, και κατά μεγάλη πιθανότητα προετοίμαζαν μια επικείμενη βίαιη ενέργεια», ανέφερε ο Καζνέφ, σε δήλωσή του που μεταδόθηκε τηλεοπτικά.

Ο Γάλλος Υπουργός Εσωτερικών πρόσθεσε πως μια από τις γυναίκες μαχαίρωσε έναν αστυνομικό, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, πριν δεχτεί πυρά και τραυματιστεί.

KYΠΕ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

ΔΗΣΥ: Ο Αβέρωφ ξυπνά τον εφιάλτη του 2023 - Η εξαγγελία που φέρνει φουρτούνες στην Πινδάρου

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου έκανε το βήμα και από χθες το σκηνικό στον ΔΗΣΥ άλλαξε. Ο τέως πρόεδρος του κόμματος, ανακοίνωσε επίσημα την υποψηφιότητά του, για τις Προεδρικές του 2028, βάζοντας τέλος στα σενάρια των τελευταίων μηνών και ανοίγοντας ταυτόχρονα ένα δύσκολο κεφάλαιο, για την Πινδάρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE