Χασισοφυτεία σε νυχτερινό κέντρο… ιδιοκτησίας γνωστού τραγουδιστή!

Χασισοφυτεία σε νυχτερινό κέντρο… ιδιοκτησίας γνωστού τραγουδιστή!

Τον πολυχώρο όπου στεγάζονται ένα μπαρ- εστιατόριο και ένα νυχτερινό κέντρο, στην περιοχή της Βάρκιζας, βρήκε ένας 34χρονος Αλβανός σουβλατζής, για να καλλιεργήσει… χασίς!

Κι αυτό εν αγνοία των ιδιοκτητών τους, ένας εκ των οποίων είναι και ο γνωστός τραγουδιστής Αντύπας.

Μυστικοί αστυνομικοί της της Διεύθυνσης Ασφάλειας ξετρύπωσαν τον 34χρονο μετά από δύο 24ωρα παρακολούθησης και κατάφεραν να τον συλλάβουν μέσα στη χασισοφυτεία, με δενδρύλλια ύψους τριών μέτρων.

Άνθρωπος του περιβάλλοντος του τραγουδιστή είπε πάντως στη Freddo, πως όχι μόνο δεν γνωρίζει τον 34χρονο αλλά δεν ήξερε ότι αλώνιζε στις εγκαταστάσεις. Η ίδια πηγή επιβεβαίωσε πως εδώ και πολύ καιρό έχει προαναγγελθεί πως αυτά τα δύο μαγαζιά είναι προς πώληση.

star.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Νίκος Χριστοδουλίδης: Μοιράζει την σύνταξη του σε έξι ιδρύματα- Η επίσημη ανακοίνωση

Ανακοίνωση εξέδωσε η Προεδρία της Δημοκρατίας αναφορικά με την ψήφιση, την υπογραφή και τη δημοσίευση στην επίσημη εφημερίδα της Κυπριακής Δημοκρατίας του «περί της Δυνατότητας Αποποίησης Σύνταξης Νόμος του 2025».

BEST OF TOTHEMAONLINE