ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Αναστασιάδης: «Διαστρεβλώνεις» - Σιζόπουλος: «Προσπαθώ να σε μιμηθώ»

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ - Αναστασιάδης: «Διαστρεβλώνεις» - Σιζόπουλος: «Προσπαθώ να σε μιμηθώ»

Επικίνδυνα ανέβηκε το πολιτικό θερμόμετρο στην σύσκεψη αρχηγών στο Προεδρικό μέσα από μια προσωπική σύγκρουση ανάμεσα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Μαρίνο Σιζόπουλο.

Η σύσκεψη ήταν προγραμματισμένη για τις 8:30 το πρωί και στην ατζέντα βρίσκονταν θέματα εσωτερικής διακύβερνησης.

Του Τάσου Χριστοδούλου

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος, ζήτησε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όπως μεταφέρει την εν λόγω συζήτηση για άλλη μέρα.

Αυτό διότι προέχει ενημέρωση για το Κυπριακό καθώς την Τετάρτη (14/9), θα πραγματοποιηθεί η τελευταία κρίσιμη συνάντηση του Νίκου Αναστασιάδη με τον Μουσταφά Ακιντζί στο πλαίσιο των εντατικοποιημένων συνομιλιών.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το ΔΗΚΟ, αρνήθηκε να κάνει την όποια συζήτηση για το Κυπριακό με αποτέλεσμα ο Νικόλας Παπαδόπουλος να σηκωθεί και να φύγει από την σύσκεψη.

Μετά την αποχώρηση Νικόλα ο πρόεδρος της ΕΔΕΚ ζήτησε από τον Πρόεδρο όπως προβαίνει σε ενημέρωση των πολιτικών αρχηγών πριν από κάθε συνάντηση με τον κατοχικό ηγέτη ώστε να ενισχύουν την επιχειρηματολογία του στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων.

Ο Πρόεδρος φέρεται να απάντησε ως εξής: «Αφού εσείς είσαστε αντίθετοι με την Διζωνική για ποιο λόγο να σας ενημερώσω;».

Η απάντηση αυτή εξόργισε τον Μαρίνο Σιζόπουλο, ο οποίος ζήτησε να διακοπεί η συζήτηση για 10 λεπτά ώστε οι πρακτικογράφοι να επιβεβαιώσουν ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέβη σε τέτοια δήλωση.

Εκείνη τη στιγμή ο Νίκος Αναστασιάδης απήντησε στον πρόεδρο της ΕΔΕΚ λέγοντας του: «Θαυμάζω την ικανότητα σου να διαστρεβλώνεις πράγματα» για να πάρει την ακόλουθη απάντηση: «Προσπαθώ να σε μιμηθώ».

Κάπου εκεί απεχώρησε και ο Μαρίνος Σιζόπουλος από την σύσκεψη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η κρυφή κόντρα Αναστασιάδη και Σιζόπουλου - «Οποιονδήποτε άλλον εκτός από αυτόν»!

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top