ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Για τις 21 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δικαστική διαδικασία για το ζεύγος από τη Λάρνακα με τις θυρίδες

Για τις 21 Σεπτεμβρίου αναβλήθηκε η δικαστική διαδικασία για το ζεύγος από τη Λάρνακα με τις θυρίδες

Νεότερη ενημέρωση: Κανονικά στο δικαστήριο παρουσιάστηκε ο 36χρονος ταμπελογράφος από τη Λάρνακα που μαζί με τη σύζυγό του κατηγορούνται για την υπόθεση με τις τραπεζικές θυρίδες. Αρχίκα είχε ματαδοθεί η είδηση πως δεν είχε παρουσιαστεί, ωστόσο αυτή η εντύπωση δόθηκε λόγω της καταχώρησης στο Πρωτοκολλητείο.

Τι ειχαμε γράψει νωρίτερα: Έγινε καπνός ο 36χρονος ταμπελογράφος που ήταν ύποπτος μαζί με τη σύζυγό για συστηματική κλοπή μεγάλων ποσών και κοσμημάτων από τραπεζικές θυρίδες!

Την Τρίτη (13/09) ήταν ορισμένη δικάσιμος ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου, ωστόσο, ο 36χρονος σύμφωνα με αστυνομικές πηγές δεν εμφανίστηκε. Ήδη κινήθηκαν διαδικασίες για έκδοση εντάλματος σύλληψής του, ενώ όπως είναι λογικό, πλέον καταζητείται.

Ο τελευταίος μαζί με την 32χρονη σύζυγό του είχαν συλληφθεί για υποθέσεις κλοπής από τραπεζικές θυρίδες χρηματικού ποσού ύψους 474.400 ευρώ και χρυσαφικών συνολικής αξίας 10 χιλιάδων ευρώ.

Περί τα τέλη Αυγούστου τους είχαν επιδοθεί κλήσεις για να εμφανιστούν ενώπιον του Κακουργιοδικείου στις 13 Σεπτεμβρίου. Η Κατηγορούσα Αρχή επρόκειτο να απαγγείλει στο ζεύγος κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ Μαρτίου 2015  και Ιανουαρίου 2016 στα υποκαταστήματα της ΣΠΕ Αλληλεγγύης και της Τράπεζας Κύπρου στη Λάρνακα.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας τον Ιανουάριο του 2016, όταν διάφορα άτομα είχαν καταγγείλει στο ΤΑΕ Λάρνακας πως μεταξύ Μαρτίου 2015 μέχρι και 5 Ιανουαρίου 2016 είχαν κλαπεί από τραπεζικές θυρίδες που έχουν στο υποκατάστημα της ΣΠΕ Αλληλεγγύης στη Λάρνακα και της Τράπεζας Κύπρου χρηματικά ποσά 16.200 ευρώ, 95 χιλιάδων ευρώ και 87,400 ευρώ.

Από τις εξετάσεις της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι από άλλες τρεις θυρίδες κλάπηκε το ποσό των 10, 130, 120 και 13 χιλιάδων ευρώ.

Από περαιτέρω έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο 36χρονος ύποπτος είναι το μόνο άτομο μεταξύ των πελατών των δύο υποκαταστημάτων που είχε θυρίδα τόσο στη ΣΠΕ Αλληλεγγύης όσο και στη Τράπεζα Κύπρου.

Από την μαρτυρία του 36χρονου διαπιστώθηκε ότι είχε διευθετήσει την ενοικίαση των δύο θυρίδων στις οποίες δεν τοποθέτησε κανένα αντικείμενο αξίας, παρά μόνο μια νάιλον τσάντα και δηνάρια του Ιράκ, τα οποία δεν βρίσκονται πλέον στην κυκλοφορία,  για να εξασφαλίζει πρόσβαση στο ελεγχόμενο χώρο και να προβαίνει στις κλοπές από άλλα κλειδωμένα κιβώτια. Ακόμα τα χρήματα που έκλεβε τα μετέφερε εκτός των τραπεζικών ιδρυμάτων με δύο τσάντες που μετέφερε πάντα μαζί του. 

Θυμίζουμε ότι ενώ ο 36χρονος ήταν άνεργος έπινε πανάκριβα ουίσκι (είχε στην κάβα του ποτό 3.500 ευρώ) και κυκλοφορούσε με Range Rover.Έκανε παράλληλα ακριβά ταξίδια, ενώ διοργάνωνε ιδιωτικά πάρτι με τραγουδιστές...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

ΛΑΡΝΑΚΑ: Αρχίζει η δίκη για το ζεύγος που ζούσε πλουσιοπάροχα με Range Rover, ακριβά ουισκάκια και ταξιδάκια

 

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπινε ουίσκι 3.500 ευρώ ο 37χρονος ταμπελογράφος-ειδικός στο άνοιγμα θυρίδων

Yπο διήμερη κράτηση 28χρόνος για υπόθεση κλοπής από τραπεζικές θυρίδες

Κλοπή Τραπεζικών Θυρίδων: Και τρίτο άτομο στην μεγάλη κομπίνα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ο πτωχεύσας ταμπελογράφος με το Range Rover, τα ταξίδια και τα πάρτυ με τραγουδιστές!

Ενώπιον του δικαστηρίου ο ταμπελογράφος που ξάφριζε θυρίδες στη Λάρνακα

Είχε έτοιμες βαλίτσες για Ελβετία ο ταμπελογράφος που ξάφριζε θυρίδες στη Λάρνακα

Ταμπελογράφος από Λάρνακα: Έκλεψε περίπου 1.400.000 ευρώ από τραπεζικές θυρίδες!

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top