ΠΑΡΑ-THEMA

Ομόνοια: Γιατί δεν διώχνουν τον Κάρβερ; Η απάντηση είναι πολύ απλή

Ομόνοια: Γιατί δεν διώχνουν τον Κάρβερ; Η απάντηση είναι πολύ απλή

Όλοι στην Ομόνοια αναγνωρίζουν ότι η ομάδα δεν έκανε ένα καλό ξεκίνημα με σημαντικό μερίδιο ευθύνης να φέρει και ο προπονητής της ομάδας. Ο Mr John Carver έκανε λάθη, τα αναγνώρισε, ωστόσο η βελτίωση της ομάδας δεν φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο.

Μάλιστα κυκλοφόρησε και η φήμη ότι ο κύριος Κάρβερ είναι «αγκρισμένος» με συγκεκριμένο μέλος της Διοίκησης ο οποίος λόγω του αυθορμητισμού του, έκανε στον Άγγλο προπονητή κριτική μέσω της τηλεόρασης.

Γιατί όμως δεν αποτέλεσε παρελθόν ο  51χρονος κόουτς; H απάντηση ακούγεται πολύ απλή αλλά πέρα για πέρα αληθινή.

Στην Ομόνοια θεωρούν ότι ο οποιοσδήποτε προπονητής χρειάζεται μια πίστωση χρόνου, χρειάζεται και η ομάδα ψυχολογία, οπότε περιμένουν πως με μια νίκη η ομάδα, βρει τα πόδια της και αποδώσει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Δεν είναι κρυφό πως η ομάδα δεν έχει  βρει πατήματα, ενώ το ροστερ από πλευράς ονομάτων δεν είναι κακό (σίγουρα δεν είναι για πρωτάθλημα) αλλά είναι για μια πρωταγωνιστική πορεία.

Ένας άλλος σημαντικός παράγοντας είναι και το οικονομικό κομμάτι. Είναι γνωστό ότι η ομάδα της Λευκωσίας, τα τελευταία χρόνια περνά δύσκολα, έχει και τις «παλιές αμαρτίες» να λύσει ενώ και ο κόσμος έχει βοηθήσει αρκετά και κάπου η κάνουλα έχει «στερέψει».

Έτσι λοιπόν ένα «διαζύγιο» με τον Τζον Κάρβερ θα στοίχιζε στην Ομόνοια σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας γύρω στις 250.000 ευρώ, ποσό που στο τριφύλλι αυτή την στιγμή, εννοείται πως δεν υπάρχει στο ταμείο.

Η Ομόνοια θα πορευτεί στις επόμενες αγωνιστικές με τον Κάρβερ στον πάγκο και με την ελπίδα ότι θα αλλάξει το κλίμα στις τάξεις των φίλων της ομάδας γύρω από το πρόσωπο του Άγγλου τεχνικού όταν έρθουν οι πολυπόθητες νίκες (συνοδευμένες με καλή εμφάνιση).

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης



Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Έρχονται κάμερες για παράνομη στάθμευση; Ποια είναι η αλήθεια πίσω από το νέο νομοσχέδιο; Ο Υπουργός Μεταφορών εξηγεί στο ThemaOnline.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top