LIFESTYLE

Έξαλλη Κύπρια τραγουδίστρια τα «χώνει» στον Αλεξάνδρου: «Μα ποιος είσαι ρε κουρούπεττε; Ζητά τη δημόσια απολογία του

Έξαλλη Κύπρια τραγουδίστρια τα «χώνει» στον Αλεξάνδρου: «Μα ποιος είσαι ρε κουρούπεττε; Ζητά τη δημόσια απολογία του

Είναι και μερικές «ατάκες» που χάριν της τηλεθέασης προκαλούν και προσβάλλουν άτομα όχι μόνο που βρίσκονται εκεί για κριτική αλλά και όλους τους άλλου που παίρνει η «μπάλα».

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικά στο ThemaOnline η Σοφία Πέτρου! Απαντά στον Αλεξάνδρου και στην ατάκα «Μια τελειωμένη κοπέλα πίστας»

Το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάντρου στην Σοφία Πέτρου το οποίο ήταν λίγο περισσότερο σκληρό απ’ ότι θα έπρεπε αφού της είπε: «Αυτό το μαλλί μου θυμίζει μια τελειωμένη κοπέλα που δουλεύει πίστα…» εξόργισε την Κύπρια τραγουδίστρια Ιφιγένεια Σωτηριάδου που αφού κοινοποίησε το σχετικό δημοσίευμα της ιστοσελίδας μας ThemaOnline.com του τα «έχωσε» κανονικά.

Συγκεκριμένα έγραψε:  Τελειωμένη κοπέλα που δουλεύει πίστα σε λαϊκό πρόγραμμα; Και τους πρόσβαλε κιόλας; Μα ποιος είσαι ρε κουρόυπεττε; Έρχεστε στην Κύπρο τρώτε από εμάς και θα μας την πεις κιόλας; Έλα σε λαϊκό πρόγραμμα να δεις πως βγαίνει το νυχτοκάματο και καταλήγει…άσχετε, αυτά από μια λαϊκή τραγουδίστρια που δουλεύει σε λαϊκά προγράμματα κύριε Αλεξάνδρου. Και απαιτώ την δημόσια απολογία σας

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Στην δημοσιότητα το όνομα και τα στοιχεία της άτυχης 77χρονης που παρασύρθηκε από όχημα στη Λευκωσία - Ζητά την βοήθεια του κοινού η Αστυνομία

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Αυξημένο το επίδομα Τέκνου φέτος - Πότε θα καταβληθεί το επίδομα Πολύτεκνης Μάνας - Όλες οι πληροφορίες

Τελικός Κυπέλλου: Αυτά είναι τα μέτρα ασφαλείας για το Ομόνοια - Πάφος

Μαζικά απειλητικά email σε σχολεία: Ζητήθηκε συνδρομή της Interpol και Europol - Οι ενέργειες που γίνονται



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top