LIFESTYLE

Η ζήλεια του Παναγιώτη Μπουγιούρη για την Κλέλια Μενελάου!

Η ζήλεια του Παναγιώτη Μπουγιούρη για την Κλέλια Μενελάου!

Μπορεί να απεχθάνεται τις σκηνές ζηλοτυπίας, αλλά η ζήλεια δεν παλεύεται...

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μίλησε στην Αγορά και απάντησε σε πολύ προσωπικά ζητήματα, όπου μας έδωσε την ευκαιρία να θαυμάσουμε την ειλικρίνεια και την λογική του...

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης απαντά σε… όλα. Έχει υπάρξει άπιστος σε σχέση του; 

 «Όχι, γιατί είναι ένα πολύ δυσάρεστο συναίσθημα, είτε είσαι το τρίτο πρόσωπο είτε ένα από τα άλλα δύο, οπότε όταν δεν έχω διάθεση να δεσμευτώ παραμένω ελεύθερος» 

Έχεις νιώσει ζήλεια ;

«Η ζήλεια είναι το αλατοπίπερο του έρωτα. Όλοι θέλουμε να μας διεκδικούν και να αισθανόμαστε ότι είμαστε διαρκώς ποθητοί, από το έτερόν μας ήμισι.»

Κάνεις σκηνές ζηλοτυπίας στη σύντροφό σου;

«Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πολύ και γι΄αυτό δεν το κάνω κι εγώ. Στα πλαίσια του ερωτικού παιχνιδιού, θεωρώ ότι είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά όταν αρχίζει να καταπιέζει ο ένας τον άλλο, η σχέση αρχίζει και εκτροχιάζεται.»

Έχεις ψάξει κινητό ή έχεις παρακολουθήσει σύντροφό σου προκειμένου να διαπιστώσεις αν σε απατά;

«Όχι αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν το χρειάζομαι. Έχω ένα πλεονέκτημα και μειονέκτημα μαζί,  πολύ ισχυρή λογική. Ίσως αυτός να είναι και ο λόγος που μου άρεσαν πολύ οι θετικές επιστήμες. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν μπω στην υποκριτική σπούδαζα Φυσική στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Είναι πολύ εύκολο να αντιληφθώ πράγματα που μπορεί να συμβαίνουν από μικρές λεπτομέρειες χωρίς να μπω στη διαδικασία διερεύνησης. Άλλωστε η ζωή είναι αυτό που λέμε «Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» .



 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top