ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι πληροφορίες μας για το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Futsal ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

Οι πληροφορίες μας για το πώς ξεκίνησαν τα επεισόδια στο Futsal ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση

Πέτρες, βεγγαλικά και πέτρες τα «όπλα» των οπαδών των δύο ομάδων.

Σύμφωνα με τα όσα πληροφορείται το ThemaOnline, γύρω στις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης (14/9) τρία λεωφορεία με περίπου 150 οπαδούς της Ανόρθωσης έφθασαν στο χώρο στάθμευσης του ΚΟΑ για τον αγώνα Futsal μεταξύ ΑΠΟΕΛ και Ανόρθωσης.

Ακολούθως, οι οπαδοί της Ανόρθωσης κατεβαίνοντας από τα λεωφορεία ξεκίνησαν να βρίζουν πετώντας βεγγαλικά και πέτρες, με τους υποστηρικτές του ΑΠΟΕΛ να βγαίνουν έξω από το «Ελευθέρια» και να «απαντούν».

Επακόλουθο των πιο πάνω ήταν και ο σοβαρός τραυματισμός 16χρονου οπαδού του ΑΠΟΕΛ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ο αγώνας Super Cup Futsal μεταξύ των ομάδων του ΑΠΟΕΛ και της Ανόρθωσης στο «Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία» διακόπηκε έξι λεπτά πριν από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Διαβάστε επίσης: Μάχη να κρατηθεί στη ζωή 16χρονος οπαδός του ΑΠΟΕΛ – Κτυπήθηκε στο κεφάλι στα επεισόδια στον αγώνα Futsal με την Ανόρθωση

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top