Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν 11 πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση παράνομου ιπποδρομιακού στοιχήματος

Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν 11 πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση παράνομου ιπποδρομιακού στοιχήματος

Στην Αστυνομία οδηγήθηκαν 11 πρόσωπα σε σχέση με υπόθεση παράνομου ιπποδρομιακού στοιχήματος, δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης.

Μιλώντας σε διάσκεψη Τύπου, ο κ. Αγγελίδης είπε ότι έγινε μια συντονισμένη επιχείρηση από πλευράς του Ουλαμού Προλήψεως εγκλημάτων της αστυνομικής διεύθυνσης Λευκωσίας σε συνεργασία με άλλες υπηρεσίες του Αρχηγείου Αστυνομίας όπου εντοπίστηκε σε συγκεκριμένο χώρο σε χωριό της Λευκωσίας τηλεφωνικό κέντρο αποδοχής παράνομων ιπποδρομιακών στοιχημάτων.

Ανέφερε ότι στο υποστατικό βρίσκονταν 11 πρόσωπα τα οποία φαίνεται πως επιδίδονταν σε παράνομο ιπποδρομιακό στοίχημα και σημείωσε ότι για τη συγκεκριμένη υπόθεση υπήρξε παρακολούθηση προηγουμένως.

Από τον χώρο έχουν παραληφθεί ένας φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, 26 κινητά τηλέφωνα, ένας ηλεκτρονικός υπολογιστής με ενσωματωμένη οθόνη και χειρόγραφες σημειώσεις, τα οποία εξετάζονται, πρόσθεσε.

Ο κ. Αγγελίδης είπε ότι “με βάση το τι έχει εντοπιστεί θα εξεταστεί κατά πόσον υπάρχει οποιαδήποτε σύνδεση αυτής της υπόθεσης με οποιεσδήποτε άλλες υποθέσεις πάντα στο πλαίσιο πάταξης των παράνομων στοιχημάτων”.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE – Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

LIVE – Σαρωτική νίκη Ερχιουρμάν που απορρίπτει τη λύση δύο κρατών στο Κυπριακό

Νέος ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας αναδείχθηκε από τον πρώτο γύρο των «προεδρικών εκλογών» την Κυριακή στα κατεχόμενα ο Τουφάν Έρχιουρμαν, συγκεντρώνοντας το ποσοστό του 62,76%. Δείτε λεπτό προς λεπτό την ροή των αποτελεσμάτων και τις αντιδράσεις των υποψηφίων στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE