LIFESTYLE

Νέο ζευγάρι στην Κυπριακή Showbiz! Αφήνει πίσω της τη σχέση με τον Βουλευτή και δηλώνει ερωτευμένη η καλλονή από τη Λάρνακα

Νέο ζευγάρι στην Κυπριακή Showbiz! Αφήνει πίσω της τη σχέση με τον Βουλευτή και δηλώνει ερωτευμένη η καλλονή από τη Λάρνακα

Αναπάντεχα έσκασε η είδηση τον περασμένο Μάρτιο ότι το όμορφο μοντέλο και ο Κύπριος πολιτικός χώρισαν μετά από 3 χρόνια σχέσης και ένα βήμα πριν τα σκαλιά της εκκλησίας. Έτσι ξαφνικά ήρθε στη ζωή της και ο νέος της σύντροφος πριν από μερικές βδομάδες.

Ο λόγος για την σέξι Άντρια Δημητρίου, το 24χρονο μοντέλο από τη Λάρνακα που άφησε στο παρελθόν τη σχέση της με τον Βουλευτή πλέον Χρίστο Χρίστου (ΕΛΑΜ) με τον οποίο είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν να παντρευτούν και δηλώνει ξανά ερωτευμένο με νέο σύντροφο στο πλευρό της.

Εδώ και μερικές βδομάδες η 24χρονη καλλονή ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook με τη νέα της σχέση και φαίνεται πως ήδη νιώθει κάτι δυνατό για τον νεαρό Στέλιο Στυλιανού.

Η ίδια όπως πληροφορούμαστε το τελευταίο διάστημα  πετά στους επτά ουρανούς αφού πέραν από την ενασχόληση της με τον χώρο της μόδας που «βλέπει τις μετοχές της να ανεβαίνουν» δηλώνει και πολύ καλά στην προσωπική της ζωή.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μας τα... χαλάει ο καιρός - Σε ισχύ κίτρινη προειδοποίηση για ισχυρές καταιγίδες και χαλάζι

Ζίζυρος, σακκουλλοδρομίες και άλλα 10 παραδοσιακά παιχνίδια του Πάσχα στην Κύπρο - Διατηρούνται αναλλοίωτα στο πέρασμα του χρόνου

Γρίπη των πτηνών και σε… αγελάδες: Πώς και πότε μεταδίδεται στον άνθρωπο - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Επεισοδιακή νύχτα στη Λεμεσό - Έκαψαν περιπολικό και επιτέθηκαν σε αστυνομικούς

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Η Τοπική Αυτοδιοίκηση θα λειτουργήσει σύστημα καμερών για παράνομη στάθμευση - Οι λεπτομέρειες

Ιωάννα Τούνη: Δείχνει στους ακολούθους της τις εξωτικές διακοπές της - Δείτε φωτογραφίες



«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

«Βράζει» η Αστυνομία μετά την επίθεση 100 κουκουλοφόρων - Συστάθηκε ειδικό κλιμάκιο, ψάχνουν τους δράστες

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για τον εντοπισμό των ατόμων που χθες βράδυ επιτέθηκαν σε μέλη της Αστυνομίας και προκάλεσαν ζημιές σε περιπολικά, στην περιοχή του Ύψωνα Λεμεσού. Σε δηλώσεις τους ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Λεμεσού Λευτέρης Κυριάκου, ανέφερε ότι έχει συσταθεί κλιμάκιο, το οποίο αξιολογεί τεκμήρια και μαρτυρίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top