ΠΑΡΑ-THEMA

Βούιξε η Αγγλία: Θέλει τον Κύπριο «παιδί-θαύμα» η Manchester United – Τι απαντά ο μάνατζέρ του

Βούιξε η Αγγλία: Θέλει τον Κύπριο «παιδί-θαύμα» η Manchester United – Τι απαντά ο μάνατζέρ του

Πρόκειται για το νέο μεγάλο αστέρι του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Τα κατορθώματα του πέραν από τους φιλάθλους στο νησί μας, πλέον παρακολουθούν και σκάουτερς από ομάδες του εξωτερικού.

Eπιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Ο λόγος για τον Γρηγόρη Κάστανο, τον 18χρονο ταλαντούχο ποδοσφαιριστή που «τρελαίνει» κόσμο με την πορεία του τα τελευταία χρόνια. Μάλιστα μετά και τις εμφανίσεις του με την φανέλα της Juventus στα πρόσφατα φιλικά προετοιμασίας της Ιταλικής ομάδας τα μάτια πολλών Ευρωπαϊκών συλλόγων στράφηκαν στο πρόσωπο του νεαρού Παραλιμνίτη.

Δημοσιεύματα στην Αγγλία αναφέρουν ότι ο Γρηγόρης Κάστανος ενδιαφέρει τόσο την Μanchester United όσο και την Everton που βρίσκονται στο κυνήγι ώστε να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ωστόσο ο μάνατζερ του Γιάννης Ευαγγελόπουλος δηλώνει στο ESPN: «Δεν γνωρίζω τίποτε για το ενδιαφέρον Manchester και Εverton πέραν από αυτά που και εγώ έχω διαβάσει και δει στα ΜΜΕ» ενώ προσθέτει:

«Ο Γρηγόρης αν και πολύ νεαρός έχει ένα επαγγελματικό συμβόλαιο με την Juventus και ήταν με την ομάδα στη φετινή προετοιμασία. Είναι ωραίο να ακούμε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων  για την απόκτησή του, όμως και η Juventus είναι μια μεγάλη ομάδα, μέσα στις τοπ 10 της Ευρώπης»

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Τατάρ: Απέρριψε πρόταση της Ολγκίν για τριμερή συνάντηση με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη

Ο ηγέτης της τουρκοκυπριακής κοινότητας Ερσίν Τατάρ δήλωσε ότι η Ειδική Αντιπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών (ΟΗΕ) για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, πρότεινε σήμερα κατά τη διάρκεια της συνάντησής τους μια τριμερή συνάντηση με τον ίδιο και τον Πρόεδρο Νίκο Χριστοδουλίδη, αλλά η πρόταση αυτή απορρίφθηκε από τον ίδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top