Στα χνάρια της Νανάς Καραγιάννη η παρουσιάστρια! Δείτε πόσο αδυνάτισε! VIDEO

Στα χνάρια της Νανάς Καραγιάννη η παρουσιάστρια! Δείτε πόσο αδυνάτισε! VIDEO

Μας έκανε φοβερή εντύπωση η εικόνα των δύο γυναικών στην camera, όταν στάθηκαν όρθιες...

Πρώτη καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν η... Νανά καραγιάννη, η οποία έκανε την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την περιπέτεια υγείας της!

«Νιώθω ότι μιλάω στην Barbie μου, είναι καταπληκτικό αυτό... τι αδυναμία σου έχω», είπε αρχικά η Νανά στην Κατερίνα. Όμως στη συνέχεια ενοχλήθηκε γιατί η Κατερίνα της είπε να μιλήσουν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, αλλά εκείνη δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό.

Εκείνο που με μεγάλη μας λύπη διαπιστώσαμε είναι ότι η Κατερίνα αδυνάτισε πάρα πολύ...

Δείτε όλα όσα έγιναν στο video που ακολουθεί:


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE