Έσταξε «φαρμάκι» ο Θεμιστοκλέους: «Από τα αζήτητα της χωματερής της ΕΔΕΚ ο Νικολαΐδης»! Ήταν μια γελοία παρωδία η διαδικασία - ΒΙΝΤΕΟ

Έσταξε «φαρμάκι» ο Θεμιστοκλέους: «Από τα αζήτητα της χωματερής της ΕΔΕΚ ο Νικολαΐδης»! Ήταν μια γελοία παρωδία η διαδικασία - ΒΙΝΤΕΟ

Οι εσωκομματικές αντιδράσεις στον ΔΗΣΥ δεν λένε να κοπάσουν. Από το βράδυ της Τρίτης 20/9 μετά την απόφαση του πολιτικού γραφείου να στηρίξει τον Νίκο Νικολαΐδη για τη Δημαρχεία στη Λεμεσό τα Συναγερμικά στελέχη που εκδήλωσαν ενδιαφέρον «πυροβολούν κατά ριπάς»

Επιμέλεια: Στέλιος Στυλιανού

Μετά το ξέσπασμα του στο δελτίο ειδήσεων του Sigma ο Αντρέας Θεμιστοκλέους επανήλθε το πρωί της Πέμπτης 22/9 στην εκπομπή του Παναγιώτου Δημόπουλου «Κάθε μέρα άλλη μέρα» και εκστόμισε πολύ βαριές κουβέντες.

Χαρακτήρισε τον πρώην Βουλευτή Νίκο Νικολαίδη ως έναν «άνθρωπο από τα αζήτητα της χωματερής της ΕΔΕΚ» στον οποίο ο ΔΗΣΥ δίνει εκλογική δυνατότητα και υπεραξία πολιτική, θυσιάζοντας τους 5 που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να διεκδικήσουν τη Δημαρχεία.

Τόνισε πως η διαδικασία ήταν μια γελοία παρωδία και αναρωτήθηκε: «Γιατί κάλεσε τους υπόλοιπους να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους…και μετά να τους αυτοεξευτελίσει».

Ο ίδιος νιώθει ότι του την είχαν στημένη και παρομοίασε αυτό που έγινε «με το να καλείς τον άλλο σε τραπέζι και να φέρνεις δολοφόνο για να τον σκοτώσει» σχολιάζοντας ότι αυτό είναι ένα πολύ μικρό παράδειγμα μπροστά σε αυτά που νιώθει

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE