ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Επιμορφωτικά Κέντρα Υπ. Παιδείας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι εγγραφές

Επιμορφωτικά Κέντρα Υπ. Παιδείας: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι εγγραφές

Μάθετε μέχρι πότε θα διαρκέσουν οι εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού.

Οι εγγραφές στα Επιμορφωτικά Κέντρα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού συνεχίζονται με μεγάλο ενδιαφέρον και θα διαρκέσουν μέχρι και τις 9 Οκτωβρίου 2016. Τονίζεται ότι δεν θα υπάρξει παράταση εγγραφών. Τα μαθήματα αναμένεται να αρχίσουν γύρω στα μέσα Οκτωβρίου 2016. 

Oι δηλώσεις εγγραφής στα διάφορα προσφερόμενα θέματα θα γίνονται μόνο ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.moec.gov.cy/epimorfotika. Το βιβλιαράκι με το θεματολόγιο και το ωρολόγιο πρόγραμμα των Επιμορφωτικών Κέντρων, για τη σχολική χρονιά 2016-17, δεν θα κυκλοφορήσει σε έντυπη μορφή. Το πρόγραμμα για τη σχολική χρονιά 2016-2017, όπως και όλες οι σχετικές πληροφορίες είναι διαθέσιμες μόνο σε ηλεκτρονική μορφή στην ιστοσελίδα των Επιμορφωτικών Κέντρων http://enimerosi.moec.gov.cy/ypp4475

Τα Επιμορφωτικά Κέντρα αποτελούν σήμερα το μεγαλύτερο πρόγραμμα Επιμόρφωσης Ενηλίκων και απευθύνονται σε όλους τους κατοίκους της Κύπρου, ηλικίας 15 ετών και άνω. Λόγω της ποιότητας της εργασίας, της ποικιλίας των θεμάτων και των χαμηλών διδάκτρων, το πρόγραμμα αγκαλιάστηκε με θέρμη από το πλατύ κοινό της Κύπρου. Πάνω από 25.000 άτομα ετησίως συμμετέχουν στα προγράμματα των Επιμορφωτικών Κέντρων.

Τα μαθήματα προσφέρονται σε 24 συναντήσεις τον χρόνο, μια συνάντηση τη βδομάδα, διάρκειας 90 λεπτών. Κάθε άτομο μπορεί να παρακολουθήσει όσα θέματα επιθυμεί συμπληρώνοντας ξεχωριστή δήλωση για κάθε θέμα. Τα Επιμορφωτικά Κέντρα λειτουργούν, τόσο στις πόλεις όσο και στην ύπαιθρο, κατά τις πρωινές, απογευματινές και βραδινές ώρες, σε σχολικά κτήρια ή σε εξαιρετικές περιπτώσεις σε άλλους κατάλληλους χώρους.

Τα δίδακτρα καθορίζονται στα €55 στην πόλη και €45 στην ύπαιθρο, για όλα τα θέματα, εξαιρουμένων των Ηλεκτρονικών Υπολογιστών που είναι €65, για όλη τη σχολική χρονιά. Σε κοινότητες με πληθυσμό κάτω των 500 κατοίκων τα δίδακτρα καθορίζονται στο ήμισυ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

«Τσάκωσαν» άνδρα στη Λευκωσία με πυροβόλο όπλο και σφαίρες και του πέρασαν χειροπέδες

Eurovision 2024: Οριστικά εκτός τελικού η Ολλανδία - Η ανακοίνωση και η πρώτη αντίδραση του τραγουδιστή - Βίντεο

Τα έσοδα και οι δαπάνες του κράτους το πρώτο τρίμηνο του 2024 - Πόσα ξόδεψε και πόσα έβαλε στα ταμεία

Με μια βαλίτσα στο χέρι οι Κύπριοι – Πού σπατάλησαν τα περισσότερα χρήματα και ποιοι οι κυριότεροι λόγοι ταξιδιών

Δικηγόροι Μοναχών: Τους καταβλήθηκαν οι μισθοί τους μετά από οδηγίες του Ησαΐα

«Πνίγεται» στη σκόνη η Κύπρος - Οι μετρήσεις σε κάθε πόλη και η περιοχή με τη μεγαλύτερη συγκέντρωση



Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Υπόθεση Θανάση Νικολάου: Ζητά ακύρωση του πορίσματος της θανατικής ανακρίτριας ο Σταυριανού

Το πόρισμα της θανατικής ανακρίτριας για την υπόθεση του Εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου είδε χθες (10/05) το φως της δημοσιότητας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top