ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε μαχαίρι και απείλησε την πρώην συμβία του μπροστά στα μάτια δυο ανηλίκων παιδιών

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έβγαλε μαχαίρι και απείλησε την πρώην συμβία του μπροστά στα μάτια δυο ανηλίκων παιδιών

31χρονος από τη Λεμεσό απείλησε την πρώην συμβία του ότι θα την σκοτώσει. Έγινε έξω φρενών και της έσπασε τα πάντα!

Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία το Σάββατο (24/09) από 32χρονη κάτοικο Λεμεσού, ότι ενώ βρισκόταν στην οικία της ο πρώην συμβίος της, την απείλησε με στρατιωτικό μαχαίρι.

Το περιστατικό σημειώθηκε την Τετάρτη (21/09) το βράδυ όταν η ίδια ενώ βρισκόταν στο σπίτι της μαζί με τον 8χρονο γιο της, πήγε στην οικία της ο πρώην συμβίος της για να παραδώσει το 2χρονο παιδί τους.

Ο πατέρας είχε πάρει το παιδί προηγουμένως για μερικές ώρες ενώ όταν το επέστρεψε ζήτησε από την πρώην σύντροφο του να παραμείνει ακόμη λίγο μαζί τους. Μετά από αρκετή ώρα σύμφωνα με τα όσα καταγγείλει η 32χρονη, ρώτησε τον πρώην της πότε θα φύγει.

Ο 31χρονος τότε εκνευρίστηκε, άρχισε να την βρίζει και στην συνέχεια ανέσυρε το μαχαίρι στρατιωτικού τύπου που είχε στην μέση του και την απείλησε πως θα την σκοτώσει.

Η 32χρονη στη θέα του μαχαιριού τρομοκρατήθηκε, πήρε τα δυο παιδιά της και βγήκε έξω από το σπίτι καλώντας σε βοήθεια.

Ο ύποπτος κλειδώθηκε στο σπίτι και άρχισε να σπάζει διάφορα αντικείμενα στην κουζίνα. Στην σκηνή κλήθηκε η Αστυνομία με τον 31χρονο όμως να εγκαταλείπει το μέρος.

Η 32χρονη βρισκόταν σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση με την ίδια να μην μπορεί να πει περισσότερα στους Αστυνομικούς. Το Σάββατο (24/09) προχώρησε σε γραπτή καταγγελία σε βάρος του πρώην συμβίου της, με τον 31χρονο να αναζητείται από τις αρχές.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Ολγκίν: Eνημερώνει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της στην Κύπρο

Η Ειδική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Κύπρο Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ θα ενημερώσει το Συμβούλιο Ασφαλείας για τις επαφές της, δήλωσε ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του Γενικού Γραμματέα, Φαρχάν Χακ, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου στην έδρα του διεθνούς οργανισμού στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top