Στατιστική Υπηρεσία: Μείωση 4,1% σημείωσαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά το φετινό Αύγουστο

Στατιστική Υπηρεσία: Μείωση 4,1% σημείωσαν οι πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά το φετινό Αύγουστο

Πτώση κατά 4,1% σημείωσαν οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών κατά το φετινό Αύγουστο σε σύγκριση με τον προηγούμενο μήνα, σύμφωνα με τη Στατιστική Υπηρεσία.

Μείωση παρατηρήθηκε στις πωλήσεις Ασφάλτου, Καθαρού Πετρελαίου, Ελαφρού Μαζούτ, Πετρελαίου Κίνησης, καθώς και στις προμήθειες Πετρελαίου σε πλοία και σε αεροπλάνα. Αντίθετα, αύξηση σημειώθηκε στις πωλήσεις Υγραερίου, Ακάθαρτου Πετρελαίου και Βενζίνης.

Τα ολικά αποθέματα πετρελαιοειδών στο τέλος του μήνα σημείωσαν πτώση 7,0% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα.

Κατά την περίοδο Ιανουαρίου – Αυγούστου 2016, οι ολικές πωλήσεις πετρελαιοειδών σημείωσαν άνοδο 10,0% σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο του προηγούμενου έτους.


Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE