ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς! Εμπλεκόμενη σε ληστεία τράπεζας η 39χρονη – Κατέληξε στο ψυχιατρείο

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες για το επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς! Εμπλεκόμενη σε ληστεία τράπεζας η 39χρονη – Κατέληξε στο ψυχιατρείο

Τα όσα προηγήθηκαν του περιστατικού που σας μεταφέραμε, αναφορικά με την 39χρονη που «εισέβαλε» με το αυτοκίνητό της σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Απλάντα είναι κυριολεκτικά βγαλμένα από ταινία θρίλερ. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Διαβάστε επίσης: ΛΑΡΝΑΚΑ: Απίστευτο επεισόδιο σε στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς: Γυναίκα οδηγός έριξε την πύλη και ούρλιαζε

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα της Τετάρτης 28/9 η εν λόγω γυναίκα μετέβη στο σπίτι του εν διαστάσει συντρόφου της όπου και περιέλουσε με εύφλεκτη ύλη του αυτοκίνητό του. Για καλή του τύχη ο ίδιος αντιλήφθηκε την φωτιά και την κατέσβησε πριν προκαλέσει εκτεταμένες ζημιές.

Στη συνέχεια στο εξοχικό της πεθεράς της (μητέρα του συζύγου της) ξέσπασε φωτιά, η οποία όπως διαπιστώθηκε ότι τέθηκε κακόβουλα με αποτέλεσμα η Πυροσβεστική να κληθεί γύρω στις 08:05 στην περιοχή των Αγγλισίδων για κατάσβεση.

Ακολούθησε το περιστατικό στο στρατόπεδο της Απλάντας(διαβάστε εδώ) όπου η γυναίκα σε έξαλλη κατάσταση «μπούκαρε» από την πύλη και αφού φώναζε και ούρλιαζε, ώστε να «λογαριαστεί» με τον ΕΠΥ σύντροφό της που υπηρετεί σε μονάδα του στρατοπέδου, περιστατικό για το οποίο κλήθηκε στη σκηνή η Αστυνομία, με την 39χρονη να δαγκώνει γυναίκα μέλος της Δύναμης πριν καταλήξει με χειροπέδες.

Οδηγήθηκε στο Δικαστήριο, όπου και ο δικαστής έκρινε ότι η 39χρονη χρίζει άμεσης νοσηλείας σε ψυχιατρική κλινική, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν είναι χρήστης εξαρτιογόνων ουσιών, ενώ και το 2014 ήταν εμπλεκόμενη σε ληστεία τράπεζας.

*Φωτογραφία αρχείου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Εβδομάδα επαφών Ολγκίν στην Κύπρο - Χωριστές συναντήσεις με ΠτΔ και Τατάρ

Επαφές στην Κύπρο θα έχει αυτή την εβδομάδα η Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν Κουεγιάρ, στο πλαίσιο της αποστολής της για αναζήτηση κοινού εδάφους μεταξύ των μερών, στο πλαίσιο των προσπαθειών για επίλυση του Κυπριακού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top